Betrappolt Az oroszlánkirály előzményfilmjéből az első kép

Betrappolt Az oroszlánkirály előzményfilmjéből az első kép

Nagy várakozás övezi a Disney legújabb ötletét, hiszen egész estés filmet készítenek Az oroszlánkirályban megismert Mufasáról is.

A főként CGI-ra építő alkotás, amelyet az Oscar-díjas rendező és forgatókönyvíró Barry Jenkins dirigál, Az oroszlánkirály 2019-es remake előzménye lesz. Ezúttal azonban Szimba apja, Mufasa kerül a középpontba, és végre kiderül, hogy miként vált belőle falkavezér és egy igazi király.

Ezeket olvastad már?

Ugyan még odébb van a premier, de legalább már most közzétették az első képet az animációs filmből, méghozzá azt fedték fel, hogyan néz majd ki a fiatal Mufasa. A fotón épp a birodalmát, Büszkeföldét pásztázza, amit ugye később Szimba örököl majd tőle. A táj kopárnak tűnik, hasonlóan ahogyan az előző filmben látható, amikor Zordon (Scar) uralkodik a vidék felett, miután egy gonosz tervet végrehajtván magához ragadja a hatalmat. Más karakterek viszont a kis oroszlán mellett most nem tűnnek fel.

Mufasa fiatalabb változatának Aaron Pierre (James Earl Jones helyett) kölcsönzi majd a hangját, míg kis Zordont Kelvin Harrison Jr. kelti majd életre (Jeremy Irons váltva). A szereplőgárda részét képezi még Seth Rogen, Billy Eichner és John Kani, mint Pumbaa, Tomon és Rafiki.

A forgatókönyet az a Jeff Nathanson jegyzi, aki már az előző oroszlánkirály adaptációjának a szkriptjét is papírra vetette, de emellett most producerként is részt vesz a projektben.

Mufasa: Az oroszlánkirály, 2024. december 20-án kerül a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár