Ez a 11 tárgy a legdrágább, amit a CS2-ben ma megvehetsz

Ez a 11 tárgy a legdrágább, amit a CS2-ben ma megvehetsz

Kész vagyonokat lehet elherdálni skinekre a CS2-ben, ezt mindenki tudja. De erre a 11 tárgyra lehet nem lesz elég egy-két hónap spórolás.

A CS2 skinekkel már Dunát lehetne rekeszteni, annyiféle és fajta van belőlük. Tavaly elképesztő iramban nőttek az árak, majd a Counter-Strike 2 kiadásával megfordult a trend, hogy aztán az első rendes CS2-es láda kiadásakor, a matricafelhelyezés szabályainak változásával ismét pozitív irányba induljon a piac. De a trendektől függetlenül mindig van néhány nagyon értékes darab, ami messze kiemelkedik a többi közül, hála a ritkaságuknak, a történetüknek és a vizuális tulajdonságaiknak.

A legdrágább skineket tartalmazó listánk legolcsóbb darabjáért – az alábbi képen is látható AK-47 Fire Serpentért – egészen szerény 400 dollárt (kb. 143 ezer forintot) kell kicsengetnünk legalább. De persze van belőle 1,6 millió forint körüli változat is, ha az jobban megmozgat. A lista élén álló skinre viszont picit tovább kell gyűjtögetni ennél, ugyanis a gazdája még másfél millió dollárért sem volt hajlandó megválni tőle pár évvel ezelőtt. Sőt, az elmúlt évek inflációja miatt igen valószínű, hogy még a kétmilliót (kb. 719 millió forintot) is keveselné manapság. Ha pedig ez sem lenne elég jó neked, most már két olyan skin is van, ami a millió dolláros klubba tartozik, mert valaki kinyitotta az AK-k Szent Grálját.

Ezeket olvastad már?

De milyen tárgyak vannak 400 dollár és végtelen között? Nos, a 11 legértékesebb skint, kesztyűt és kést tartalmazó galériánkból kiderül!

Kattints a képre a galériáért!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár