Újra felragyog a Vérhold ezekkel a brutálisan jó Blood Moon skinekkel

Újra felragyog a Vérhold ezekkel a brutálisan jó Blood Moon skinekkel

Három új skint hozott a Vérhold.

Jókedvében lehet most a Riot Games, egyik népszerű skinline után a másikat hozza vissza. Először a Párbajhős kinézetekhez csatlakoztak új tagok, most pedig a Vérhold sorozaton van a sor. A népszerű skin-sorozathoz eddig 16 hőshöz tartozott, de most ennek száma 19-re fog nőni. Az új tagok a Vérhold szekta világában nem mások, mint Zed, Zyra és Fiddlesticks. Az utolsó elég érdekes választás, nem biztos, hogy a legizgalmasabb ötlet, de a bemutatott skin alapján nem panaszkodhatunk. Úgy tűnik, hogy mindegyik kinézet 1350 RP-be fog kerülni és majd a 14.8-as patch keretében fognak csatlakozni a játékosokhoz.

Vérhold Zed

Twisted Fate jobb keze, ki titkokban, árnyakban és vérben fizet. A démona feletti uralmával próbálja bővíteni a szekta befolyását, miközben titokban kutat a Havas Hold által ellopott tanítványa után. Egy újabb tökéletes kinézet a népszerű orgyilkosnak.

Vérhold Zyra

Míg sok Vérhold papnőt a démonok suttogással vezérlik, Zyra démona szadista árnyal üvölt, amit ő boldogan követ. A romlás terjesztése érdekében próbálják közös erővel egyesíteni társaikat. Egy gyönyörű kinézet egy csodálatosan halálos papnőnek.

Vérhold Fiddlesticks

A félelem és káosz démonát maga Aatrox idézte meg. Erős kényszer rabja, aki éhezik az erőszakra és a miatta ontott vérre. Követőivel együtt rohan végig Ionián pusztítást hagyva maga mögött. Tökéletes újragondolása a klasszikus madárijesztőnek. 

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.