Botrányba fulladt a Tulsa King 2. évadának forgatása Stallone viselkedése miatt

Botrányba fulladt a Tulsa King 2. évadának forgatása Stallone viselkedése miatt

Ezt még álmunkban sem gondoltuk volna a színészről.

Meglepő fordulat volt Sylvester Stallone karrierjében, mikor igent mondott egy sorozatra, de a Tulsa King végülis nyerő ötletnek bizonyult, mert az első évadot sokan szerették, és emiatt elég hamar zöld utat kapott a folytatás. Azonban nem minden fenékig tejfel. Kiderült ugyanis, hogy a második évad munkálatai botrányba fulladtak. Kezdve azzal, hogy a szérián dolgozó castingügynökség kilépett, miután állítólag mérgező munkahelyi környezet alakult ki a forgatáson. A sorozatot a Yellowstone főszereplője, Taylor Sheridan készíti, a főszereplő Dwight Manfredit pedig, Sylvester Stallone alakítja. Egy olyan maffiózó bőrébe bújhatott, akit száműznek a börtönből való kiszabadulását követően egy kisvárosba, az oklahomai Tulsába, hogy ott építse ki a család új érdekeltségeit. A 2. évad forgatása az év elején kezdődött a Georgia állambeli Atlantában.

A Deadline viszont arról számolt be, hogy az atlantai Rose Locke Casting cég kiszállt a sorozatból, miután Stallone és egy meg nem nevezett személy becsmérlő megjegyzéseket tett a háttérszínészekre. Az ügynökség egy Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy április 12-én elköszöntek a stúdiótól, és minden jót kívánnak annak, aki a helyükre lép. Bár ez a nyilvános közlemény nem említi, hogy miért, a hírek szerint a fő okot a háttérszínészekre tett sértő megjegyzések szolgáltatták.

A források szerint Stallone és az egyik rendező rondának és egy kád zsírnak neveztek egyes statisztákat. A sztár állítólag azért is gúnyolódott rajtuk, mert túlsúlyosak és fogyatékkal élők voltak, továbbá azt kérte, hogy az érintett személyeket csinos fiatal lányokkal helyettesítsék. Az egyikőjüket úgy jellemezte Stallone, hogy a kövér srác bottal, aki ezt meg is hallotta, és elmondása szerint ez nagyon rosszul érintette. A Rose Locke szereposztásért felelős igazgatója tanúsította ezt a viselkedést, és miután pénteken szembesült a történtekkel, a nap végén lemondott.

Ezeket olvastad már?

Míg a Tulsa King 2. évadának története a főszereplőkre támaszkodik, a statiszták ugyanolyan fontos szerepet töltenek be az egyes epizódokban, hogy sikeressé tegyék a projektet. A stábtagok becsmérlése viszont nem sok jót ígér a sorozat jövőjére nézve. Azt sem tudni, mi lesz, ha más veszi át a helyüket, hiszen ez a botrány riasztóan hathat mindegyik castingügynökségre.

Kövess Minket!



Gamer szótár