Meglepő módon jócskán eltolták a Fűrész 11 premierjét

Meglepő módon jócskán eltolták a Fűrész 11 premierjét

Pedig már nagyon rákészültünk, hogy idén jubilálunk a nagyvászon előtt, de erről akkor letehetünk.

Egyszer mindennek vége szakad, tartja a mondás. Ez mindenre igaz, kivéve a Fűrészre, mert úgy tűnik egyhamar biztosan nem akarnak véget vetni ennek a franchise-nak. Viszont hiába kapott nagyon gyorsan zöld utat a folytatás, a Fűrész 11. felvonását mostanában biztos nem nézhetjük meg a mozikban.

A régóta futó horrorfilm-sorozatnak a következő részét mindössze három hónappal azután jelentették be, hogy a Fűrész X – a széria legjobbra értékelt epizódja – kasszasikert lett, és több mint 111,8 millió dolláros bevételt ért el a 13 millió dolláros költségvetéséhez képest. Megerősítették továbbá, hogy a folytatásban Kevin Greutert negyedszerre tér vissza rendezőként, neki köszönhettük korábban a hatodik, hetedik és tizedik részt, ráadásul a vágásért is ő felelt.

A Lionsgate hivatalosan is egy évvel tolja el a Fűrész 11 megjelenési dátumát. A folytatásra idén már nem érdemes tehát számítani, az új dátum ezzel szemben: 2025. szeptember 26. Továbbá most már az is biztosan tűnik, hogy a Bill Skarsgård vezette A Holló (The Crow) reboot debütálása a nyár eleji június 7-ről augusztus 23-ra tolódik.

Ezeket olvastad már?

Egyesek aggodalmukat fejezték ki a csúsztatás miatt, mások inkább örültek a hírnek, hogy ennyi idő telik el a Fűrész X és 11 között, hiszen eddig a folytatások általában egy év elteltével jelentek meg egymás után, és többnyire rossz kritikákat kaptak. Az, hogy nem azonnal dobják ki a következő részt, remélhetőleg a produkció javára válik és egy jó filmet kapunk majd. A másik érdekessége a csúsztatásnak, hogy idén 20 éves a franchise, így viszont ezt egyáltalán nem tudják majd megünnepelni a készítők a rajongókkal közösen – az eredeti Fűrész 2004. október 29-én indult útjára a mozikban James Wan rendezésében, és nem sokkal később igazi klasszikussá vált.

Kövess Minket!



Gamer szótár