A Marvelek rendezője felelhet az egyik legjobb zombis horror folytatásáért

A Marvelek rendezője felelhet az egyik legjobb zombis horror folytatásáért

Az előző filmjei sem sikerültek éppen jól, szóval már most elkezdhetünk aggódni.

A Sony Pictures nem pusztán egy folytatást, hanem a 28 nappal később filmre épülő új trilógiát szeretne, 28 évvel később címen. Olyannyira biztosak a tervükben, hogy nemcsak az első, de már a második filmnek is zöld utat adtak, és jelen állás szerint Nia DaCostával, a Marvelek (The Marvels) és a Kampókéz (Candyman) rendezőjével folytatnak tárgyalásokat.


Nia DaCosta

Arról már egy ideje tudni lehetett, hogy a Sony szeretné feltámasztani a 28 nappal később franchise-t, hiszen az első hírek alapján az eredeti párossal, Danny Boyle-al (rendező) és Alex Garlanddal (forgatókönyvíró) is felvették a kapcsolatot. Az első filmet Boyle rendezheti, de a második felvonást szeretnék odaadni DaCostának. Garland pedig mindkét film forgatókönyvéért felel – meg persze gyaníthatóan a harmadikat is neki köszönhetjük majd.

Az is kiderült nem is olyan régen, hogy az eredeti 28 nappal később sztárja, Cillian Murphy lesz a projekt executive producere, viszont azt még mindig nem tudni, vajon megjelenik-e a filmvásznon. A Deadline forrásai szerint Boyle azt tervezi, hogy még idén megrendezi az első 28 évvel később című filmet. A Sony azonban gyorsan igyekszik rendezőt találni a projekt folytatására, mivel az a céljuk, hogy az első felvonás munkálatainak befejezése után azonnal nekiláthassanak a második epizódnak.

Ezeket olvastad már?

A régóta várt folytatásos trilógia cselekményének részleteit egyelőre még titokban tartják. Az eredeti 28 nap múlva című filmet 2002-ben mutatták be, és Murphy játszotta Jim szerepét, Naomie Harris pedig Selenát. Az új alkotásnak tehát még nincs megjelenési dátuma, de a stúdió elszántságából ítével, alighanem jövőre már beülhetünk majd rá.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN