Filmet készítenek Azahriah-ról, de nagy körülötte a titkolózás

Filmet készítenek Azahriah-ról, de nagy körülötte a titkolózás

A film készülőben van, de semmit sem hajlandóak elárulni róla.

Baukó Attila – ismertebb nevén Azahriah – három év alatt teljesen felforgatta a magyar zeneipart, és mára az ország legkeresettebb előadójává vált. Sokunk korábban Paulstreetként ismerhette, ugyanis ezen felhasználónév alatt igazgatta YouTube-csatornáját, mellyel szintén komoly sikereket ért el. Állítása szerint mindig is tudta, hogy elsősorban a zenével szeretne majd foglalkozni, így ügyesen, és sok évnyi előkészületet követően váltott hivatást, melynek az eredménye az lett, hogy májusban tripla telt házas koncertet ad a Puskás Arénában, ami példa nélküli eredmény. A napokban „Mi vagyunk Azahriah” címmel tűnt fel egy film a Filmforgalmazók Egyesülete mozis bemutatóinak táblázatában, melynek a műfaja zenés film, és a Színfolt Film forgalmazza.

Ebből egyértelműen az következik, hogy készülőben van egy Azahriah film, mely elvileg idén november 28-án kerül bemutatásra. Sem az énekes menedzsmentje, sem a Színfolt Film vezetője nem szeretett volna többet elárulni a hírrel kapcsolatban. A stúdióhoz egyébként olyan alkotások köthetőek mint a 2014-es Tankcsapda dokumentumfilm, vagy a 2016-os #sohavégetnemérős, amit a Wellhello duójával – Flour és Diaz – forgattak, de a 2019-es Like a Childet is ők készítették, ami Fábián Juliról szól.

Ezek tudatában talán valamelyest kikörvonalazódik, hogy mégis mire számíthatunk. Valószínűleg Azahriah pályafutása lesz a film középpontjában, mely által nagyobb betekintést nyerhetünk az előadó mögött álló időszakba. A hivatalos bejelentést követően biztosan mindenre fény derül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár