Scorpion szívesen felbukkanna a Star Wars univerzumában is

Scorpion szívesen felbukkanna a Star Wars univerzumában is

Hiroyuki Sanada elárulta, hogy milyen nagy franchise-okban játszana szívesen.

Hiroyuki Sanada neve lehet, hogy nem cseng ismerősen, pedig benne volt a John Wick: Chapter 4-ben, és a Shōgun sorozatban is ő a főszereplő, ha viszont azt mondom, hogy a Mortal Kombatban ő játszotta Scorpiont, akkor már nagyobb az esély, hogy beugrik kiről van szó. A színész pedig most egy merész kijelentéssel hívta fel magára a figyelmet, miután elmondta, hogy szívesen csatlakozna a Star Wars-hoz. A franchise pedig bolond lenne, ha nem hallgatna rá. Nemrég ült le beszélgetni a színész a Varietyvel, miután februárban debütált a kritikusok által is elismert Disney+-on futó történelmi dráma, a Shogun. Az interjú során megosztotta azt is, hogy szívesen csatlakozna a messzi-messzi galaxis harcához, és nagy rajongója az ikonikus sorozatnak.

Ezeket olvastad már?

Nem csak a Star Wars, de Marvelhez is szívesen leszerződne, és az ő szavaival élve, bármelyikben feltűnne, ha felkeresnék. A színész már szerepelt egy rövid ideig az MCU-ban, a Bosszúállók: Végjátékban alakított egy jakuza-főnököt, akit végül a Jeremy Renner által alakított Clint Barton győz le. Bár nem lenne ördögtől való, ha egy másik karakterként térne vissza az MCU-ba, de az, hogy fénykarddal harcolhatna, számára sokkal izgalmasabb lenne.

A közeljövőben rengeteg lehetősége lesz arra Sanadának, hogy bekerüljön a Star Wars világába, mivel a franchise tovább bővül. A nagyvászonra hamarosan érkezik egy film, aminek a középpontjában a Mandalóri & Grogu áll, de már előkészítés alatt áll a Jedik eredetéről és egy új Jedi rendről szóló alkotás is, amelynek Daisy Ridley karaktere, Rey lesz a főszereplője. És akkor még nem is beszéltünk a Rian Johnson, Shawn Levy és mások által irányított projektekről.

Ami a kisképernyőt illeti, a sorban a The Acolyte következik: a Disney+-ra érkező széria egy elismert Jedi-mestert követ, aki egy bűncselekmény-sorozat nyomozása közben akasztja össze a bajszát egy korábbi padawannal, miközben baljós erőkre is fény derül.

Kövess Minket!