Romantikus karkötők a szentimentális lelkeknek

Romantikus karkötők a szentimentális lelkeknek

Egyesek előszeretettel választanak olyan karkötőket, amelyek szív motívumot tartalmaznak, egyrészt így kifejezhetik belső, érzelmes világukat, másrészt ráerősíthetnek a romantikus hangulatra, de nem utolsósorban nagyszerű kiegészítők a különleges eseményekre. Például randevúra, évfordulós vacsorára.

A lelógó szívecskés medállal ellátott daraboktól kezdve az apró szíveket tartalmazó karkötőkig, szinte bármilyen modellt beszerezhetünk. Igen népszerűek a vegyesen, több szimbólumot is tartalmazó szettek. Ilyen például a WEARING.hu női karkötői között elérhető Óceán kincse szett is, amelyben szívecskés, gyöngyös, love feliratú darabok is megtalálhatók.

Milyen helyzetekben érdemes érzelmesebb kiegészítőket választani?

Ahogyan fent már utaltunk rá, egy szívecskés karkötő kifejezetten jó döntésnek bizonyul, ha romantikus programra készülünk. Egy gyertyafényes vacsora, egy esti séta a Margitszigeten nem is lehetne teljes a megfelelő outfit nélkül, amihez természetesen az ékszerek is hozzátartoznak.

Persze nem feltétlenül kell különleges alkalom ahhoz, hogy szív motívumos karkötőt viseljünk, ha számunkra fontos eszmei értékkel bír az adott kiegészítő, vagy általa érezzük igazán önazonosnak magunkat, hiszen így egy kis szeletet is megmutatunk belső világunkból, akár még kocogás közben is hordhatjuk. 

A romantikus karkötők népszerűsége nem véletlen, ugyanis a segítségükkel a női kisugárzásunkon is erősíthetünk, ezáltal pedig sokkal magabiztosabbak lehetünk. 

Egyedi ékszerek az érzelmek kifejezésére

Amint belegondolunk, hogy a szív a szeretet, szerelem jelképe, máris világossá válik, hogy miért szeretik oly sokan viselni és ajándékozni is az efféle darabokat. Mi minden juthat róluk eszünkbe? Egyrészt az ajándékozó személye, ha meglepetésként kaptuk, másrészt az általa kiváltott pozitív érzelmek. Az ilyen kiegészítőkhöz önkéntelenül is kellemes érzéseket társítunk, az összetartozás, az odaadás, a szeretet szimbólumaként. 

Nem véletlenül mondják azt is, hogy a szívünk a testünk központja, és amikor érzelmekről beszélünk arra hivatkozunk, hogy a szívünk szerint döntünk, nem pedig az eszünkre hallgatunk.

Mivel bőséges a kínálat romantikus karkötők terén, dönthetünk akár egy garvírozható változat mellett is, így teljesen személyre szóló ajándék válhat belőle. Egy ilyen típust elláthatunk a számunkra fontos dátummal, névvel, de egyedi üzenettel is.

A választás során vegyük figyelembe a színeket

Attól függően, hogy egy bármilyen alkalomból viselhető ékszert keresünk, vagy kifejezetten egy jeles esemény apropóján vásárolnák különleges szívecskés karkötőt, célszerű figyelemmel lenni a színekre is. Előbbi esetében tökéletes választás az ezüst és a rosegold. Utóbbinál pedig lehetünk akár merészebbek is, nyugodtan tündökölhetünk akár aranykarkötőben is. Természetesen mindig a saját stílusunk és a ruhaszettünk lesz döntő jelentőségű az ékszerválasztásnál.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Üzlet - Fontos tudnivalók közműátírásról

Főszabály szerint a közműveket minden olyan esetben át kell íratni, amikor valakinek új ingatlan kerül a tulajdonába vagy hasznonélvezőjévé válik, de bérlőként is felmerülhet ennek lehetősége.

Üzlet - A testmozgás előnyei idősebb korban

A testmozgás, a fizikai aktivitás minden életkorban jót tesz szervezetünknek, és érdemes már fiatalabb kortól arra törekedni, hogy a rutin része legyen. Számtalan tanulmány bizonyítja a testmozgással járó fontos egészségügyi előnyöket.