Valaki megpróbált utánajárni mennyi csalót bannol a VAC, nem fog tetszeni az eredmény

Valaki megpróbált utánajárni mennyi csalót bannol a VAC, nem fog tetszeni az eredmény

Lesújtó számok! Egyszerűen katasztrofális a CS2 állapota és nem úgy tűnik, hogy a Valve bármit is tenne a javulás érdekében.

Néhány napja a Counter-Strike egyik legnagyobb streamere, videósa és egyben influenszere bejelentette, hogy búcsút int a CS2-nek. Anomaly gyakorlatilag a Counter-Strike bűvöletében nőt fel és lehet őt meg a tartalmait szeretni vagy utálni, az kétségtelen, hogy a legnagyobb CS-influenszerek egyike. Bármennyire is szereti a játékot, ő is úgy látja, hogy a csalók egyszerűen játszhatatlanná teszik a programot.

A játékosok is érzik, hogy egyre nagyobb a gond, a VAC mintha nem is működne. Senki nem tud semmit a beígért VAC Live rendszerről, hiszen a Valve egyszerűen nem kommunikál semmit. Az Overwatch rendszert sem hozták még át a CS:GO-ból, így jobb híján marad az, hogy aki szorgalmas, az egyesével figyeli, kijegyzeteli, elemzi és követi azokat a csalókat, akikkel ő maga találkozott. Redditen tűnt pár napja egy hasonló doksi, amiben egy random játékos gyűjtötte össze azokat a csalókat, akik tönkretették az ő játékát is. Demókat, Steam-profilokat és különböző statokat is összegyűjtött a srác, de az igazán szembetűnő az az oszlop, ami azt jelzik bannolták-e már az illetőt.

Sajnos a teljes táblát nem osztotta meg az illető, így torz lehet a kép, de azért az sokat elmond, hogy a látható listán szereplő 40 csalóból, egy, azaz egyetlen kapott bant a VAC-tól. Így aztán tényleg nehéz lesz játszhatóvá tenni a programot, kedves Valve! Nem gondoljuk, hogy valaha is teljesen csalómentes lesz a CS, de a jelenleg szintről azért jó lenne előrelépni, mert jelenleg tényleg játszhatatlan a CS2.

Kövess Minket!



Gamer szótár