Drámával ért véget bluerzornak az EMEA Masters

Drámával ért véget bluerzornak az EMEA Masters

Győzelem nélkül búcsúzott a bajnokságból a Zero Tenacity, ahol a végén még a csapat tulajdonosa is beállt játszani.

Rosszul indult, és borzalmasan végződött bluerzoréknak az EMEA Masters. A kezdeti 0-3-as állás nem sok jóval kecsegtetett, a vörös huszárok pedig a második körre sem találtak magukra és a csoportkör egyetlen győzelem nélküli csapataként zárták a bajnokságot.
5 vereség után nem sok veszteni valója volt a Zero Tenacity-nek, az egyetlen cél maradt, győzelemmel búcsúzni a versenytől. A sors fintora, hogy a lengyel csapat utolsó ellenfele pont bluerzor korábbi csapata, az a Los Heretics, ahol olyan korábbi LEC-t is megjárt játékosok vannak, mint Jackspektra, Sertuss vagy Xerxe.

Kofte ki, főnök be

Nagy visszhangja volt Dimitrije Malesevic, a kriptón meggazdagodott szerb tulajdonos döntésének, amikor ez ellen a kifejezetten erős Heretics ellen úgy döntött, hogy kispadra küldi az egész szezont végig játszó Kofte-t és ő maga állt be a középső ösvényes helyére.

“Helló mindenki! Kofte egyértelműen nincs túl jól, de pár nap, és jobban lesz. Épp most vesztette el az EMEA csoportkört 0-5-re (bevállaltam helyette egyet)…” - Dimitrije Malesevic.

Az egyébként egyéniben Dia 3-as Zilean main meccs utáni Twitch értékelőjében kiemelte, hogy Kofte nem a teljesítménye miatt került a padra, hanem ő, mint tulajdonos szimplán csak akkor áll be játszani, amikor akar:

“Ne haragudj Kofte, nem szerepeltél rosszul egyénileg ezen a versenyen. De én vagyok a tulajdonosa ennek a csapatnak, és ha játszani akarok, játszani fogok. Mides vagyok, szóval neked kell menned.”

Nem ez az első eset, hogy egy-egy alapító a kelleténél jobban belenyúl saját csapatának működésébe. Korábban a TSM tulaját, Andy “Reginald” Dinh-t érték hasonló vádak több korábbi csapattagtól.

Mit gondoltok, meddig mehet el egy esport csapat tulajdonosa?

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.