Jön az őrült félisten, Guy Ritchie kapta az élőszereplős Hercules remaket

Jön az őrült félisten, Guy Ritchie kapta az élőszereplős Hercules remaket

Jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a Disney projektje, bár lehet nem tudják mire vállalkoztak.

A Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) rendezői, Joe és Anthony Russo felelnek majd az egyik legfurább filmért, és nem csak zöld utat adott a Disney az élőszereplős Herkules megvalósítására, de már egy rendezőt is szerződtek hozzá. A filmet először 2022 nyarán jelentették be, és utána csak annyi derült ki Joe Russo révén 2022 végén, hogy nekiláttak az előkészületeknek, de azóta semmit nem lehetett tudni a produkcióról. A Total Filmnek nyilatkozva a Russo fivérek végre beszámoltak a közelgő élőszereplős Hercules remake-ről. Jelen állás szerint ott tartanak, hogy Guy Ritchie kapta a rendezői széket, emellett várnak a forgatókönyvre.

Ezeket olvastad már?

A Disney felemás sikereket aratott a legutóbbi feldolgozásokkal. Az olyan ikonikus animációs filmekből született élőszereplős produkciók, mint a Mulan, Pinocchio és A kis hableány, többnyire alulteljesítettek a pénztáraknál, és közepes kritikákat kaptak. Noha a számok nem annyira elsöprőek, ráadásul a közönség meg is orrolt a stúdióra, a legtöbb esetben mégis a Disney örülhetett.

  • A kis hableány: Költség 250 millió dollár -> bevétel 570 millió
  • Szörnyella: Költség 100 millió dollár -> bevétel 230 millió
  • Mulan: Költség 200 millió dollár -> bevétel 69 millió
  • Demóna: A sötétség úrnője: Költség 185 millió dollár -> bevétel 495 millió
  • Aladdin: Költség 183 millió dollár -> bevétel 1050 millió

Meg kell jegyezni, hogy az Aladdin a COVID-19 előtt jelent meg, és ebben a jelenlegi helyzetben jóval nehezebb 1 milliárd dollár nettó bevételt elérni, de azért nem lehetetlen. A tavaly nyári kasszasiker, a Barbie ezt lehetővé tette, és az ugyanazon a hétvégén debütáló Oppenheimer is majdnem egymilliárd dollárt keresett világszerte. A Hercules körüli felhajtás és az eredeti animációs film rajongótáborával karöltve nem lehetetlen elérni ezt az álomhatárt.

Kövess Minket!



Gamer szótár