A virtuális asszisztencia előnyei

A virtuális asszisztencia előnyei

Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a virtuális asszisztencia, amely szolgáltatást nagy előszeretettel veszik igénybe a vállalkozások. Tartson velünk, és ismerje meg, hogyan nyújthat Önnek is támogatást egy ilyen asszisztens!

A sportban is úgy van, hogy a csapattagokon fog múlni a siker, sőt, már az esélyeket is meghatározza azt, hogy milyen képességekkel rendelkező játékosaink vannak. Ugyanez igaz a munka világára is.

Mi a virtuális asszisztencia?

Nagyon tág azoknak a feladatoknak a köre, amelyet rá lehet bízni egy ilyen asszisztensre, hiszen szó lehet akár egyszerű, adminisztratív jellegű tevékenységről vagy akár idegen nyelven való kapcsolattartásról is. Az Edulingo21 Kft virtuális asszisztensei között például fordítót, szövegírót és grafikust is találhatunk, így akár speciálisabb feladatokban is kérhetünk tőlük támogatást. 

Sokan nem tudják pontosan, mit takar ez a kifejezés, cégvezetőként azonban érdemes tisztában lenni ezzel a lehetőséggel, hiszen minden vállalkozásban adódhatnak olyan váratlan szituációk, amelyekre éppen nem vagyunk felkészülve. Röviden összefoglalva, a virtuális asszisztencia egy olyan szolgáltatás, amelyet egyéni vállalkozás és cégek tudnak igénybe venni napi feladataik hatékony elvégzése érdekében. 

Fontos még tudni, hogy a virtuális jellegből adódóan az ilyen asszisztensek általában távolról dolgoznak, tehát csak olyan feladatokat tudunk rájuk bízni, amelyekhez nem szükséges fizikai jelenlét. 

Milyen előnyei vannak a szolgáltatásnak?

Felmerülhet a kérdés, hogy miért éri meg jobban virtuális asszisztenst alkalmazni, amikor direktben is foglalkoztathatunk egy új kollégát. A módszer egyértelmű előnye, hogy a virtuális asszisztens kizárólag annyit dolgozik, amennyiben megállapodunk. Ha például nekünk elegendő napi pár órás támogatást nyújtani, felesleges felvenni egy teljes munkaidős alkalmazottat, és fizetni annak a járulékait. 

A virtuális asszisztens csak akkor dolgozik, amikor éppen van feladat, illetve az elszámolás is mennyiség alapján történik. Ezenfelül egy ilyen kolléga nem igényel irodát, illetve más költségek sem fűződnek a tevékenységéhez a munkadíján felül, így hatékonyan csökkenthetjük ezáltal cégünk működési díjait is. 

Az sem elhanyagolható szempont, hogy a virtuális asszisztencia egy skálázható szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy aktívabb időszakokban akár több kolléga segítségét is kérhetjük, amikor viszont kevesebb a feladat, akkor szabadon csökkenthetjük a számukat.

Milyen általános feladatokat tud ellátni a virtuális asszisztens?

Remek ötlet lehet egy ilyen szolgáltatás igénybevétele, ha a cég nem várt, nagyobb projekten kezd dolgozni, és úgy látja, hogy a munkavállalók tehermentesítése sokat lendítene a hatékonyságon. Egy virtuális asszisztens gond nélkül boldogul majd a levelezésekkel, időpontok egyeztetésével vagy éppen táblázatok vezetésével. 

Bármilyen feladatban is igényel a vállalkozása segítséget, érdemes elgondolkodni a virtuális asszisztencián. Ezzel nemcsak a saját, de kollégái válláról is nagy terheket vehet le, aminek eredményeképpen szabadon tudnak majd az egyéb feladataikra koncentrálni.

Kövess Minket!Gamer szótár

LAN

Üzlet - Meddig kell várni a szürkehályog műtéttel?

A szürkehályog az egyik leggyakoribb szembetegség, különösen az idősebb korosztály körében. De mikor van itt az ideje a műtétnek? Vajon érdemes várni, és hagyni, hogy egyre rosszabb legyen a helyzet, vagy jobb minél előbb beavatkozni? Érkeznek a válaszok!

Üzlet - Hogyan válhat magabiztos szeretővé?

Sajnos számos videó és önsegítő blog állításával ellentétben valójában senkinek sincs tuti tippje arra, miként is válhatunk szexuálisan magabiztossá.