Hamarosan Loki is tiszteletét teszi a Fortnite-ban

Hamarosan Loki is tiszteletét teszi a Fortnite-ban

A szivárogtatók lerántották a leplet a következő Marvel együttműködésről.

A mai napon került be a Fortnite legújabb frissítése, amire elsősorban a Star Wars-nap alkalmából került sor, és számos újdonságot hozott a rajongók számára. A Battle Royale-ba megérkeztek az ilyenkor szokásos tartalmak, azonban most a LEGO Fortnite sem maradt ki a buliból, és mostantól a játékosok ott is fénykardot ragadhatnak, hogy ünnepi hangulatban kaszabolják ellenfeleiket. Ahogy lenne szokott, a frissítés most is igazi aranybányaként szolgált a szivárogtatóknak, akik a fájlok közül számos érdekes információt csemegéztek ki, melyek sok mindent elárulnak a játék további menetével kapcsolatban. Mind közül a legizgalmasabb azonban egy új Marvel együttműködésről rántotta le a leplet.

HYPEX – a rendkívül ismert szivárogtató – osztotta meg közösségi oldalán, hogy a fájlok közé bekerült Loki, így most már biztos, hogy a jövőben bekövetkezik az együttműködés. Arra is kitért, hogy a shopban több hely lett hagyva a skineknek, tehát minden jel arra mutat, hogy több kinézetet is köszönthetünk majd.

Egyébként számítani lehetett arra, hogy az idő előrehaladtával elszaporodnak majd a Disneyvel kapcsolatos együttműködések, hiszen az óriáscég milliárdokat pumpál bele a Fortnite-ba, hogy ott idővel saját világot alakítson ki. Ez egyértelműen szorosabbra fűzte a köteléket a két vállalat között, aminek mi természetesen nagyon örülünk, hiszen rengeteg szuper tartalomra számíthatunk a továbbiakban is.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár