Így néztek ki a Harry Potter sztárjai akkor és most

Így néztek ki a Harry Potter sztárjai akkor és most

Galériában mutatjuk meg, hogyan változtak a Harry Potter franchise színészei a 2000-es évek óta.

Ha manapság nem J.K. Rowling kijelentései miatt kerül elő a Harry Potter, akkor a Warner Bros. kapzsisága, vagyis a készülő reboot miatt. Pedig a 2000-es évek legnagyobbat kaszáló filmes franchise-áról ennél azért pozitívabb dolgok is eszünkbe juthatnának. Ott vannak például a gyerekszínészek, akik a szemünk előtt cseperedtek fel a mozivásznon, mostanra pedig többen is sikeres filmes vagy tévés sztárokká váltak, levetkőzve magukról a roxforti köntöst, amivel a rajongók még évek múltán is felöltöztették őket, ha akarták, ha nem.

De szintén remek emlékeket idéznek meg a filmek, ha úgy tekintünk rá, mint egy időkapszulára. Mostanra sajnos több zseniális színész is elhunyt a stábból, így például Robbie Coltrane, Alan Rickman és Michael Gambon is, azaz mindenki kedvenc Hagridja, Piton professzora és Albus Dumbledore-ja. Alakításaik nélkül bizonyára nem lett volna akkora siker a Harry Potter, amekkora. Főleg Rickman maradt meg e szerepe miatt sokak emlékeiben, hiszen olyan jól játszotta az utálatos tanárt, hogy már-már nehéz volt elképzelni, hogy egyébként a való életben mennyire távol állt ettől.

Ezeket olvastad már?

Szóval most az elhunyt színészek emlékére, valamint a gyerekszínészek átalakulásának bemutatása érdekében egy galériában szedtük össze, hogyan is festettek a Harry Potter szereplőgárdájának legfontosabb tagjai az első filmek idején és azt követően – ezt az alábbi képre kattintva éritek el:

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN