Jensen: „Mi húztuk a legnehezebb kisebb régiót...

Jensen: „Mi húztuk a legnehezebb kisebb régiót..."

Nemvárt módon, idő előtt távozott a FlyQuest az MSI-ról, ezzel szomorú képet festve az észak-amerikai régió esélyeiről a versenyen.

Lezárult az MSI ötödik napja és kicsit sem túlzás azt állítani, hogy a FlyQuestnek sem a nap, sem a Mid-Season Invitational nem úgy alakult, ahogy azt ők, vagy épp az észak-amerikai szurkolók tervezték.

Amikor egy kis és egy nagy régió csapata találkozik, eddig borítékolható volt, hogy akármi is történik a mérkőzésen, a végén Dávid és Góliát csatájából mindig a későbbi kerül ki győztesen. Egészen eddig. Az egész selejtező alatt benne volt a levegőben, hogy valamelyik kis régió csapata tud húzni egy váratlant, és meg tudja lepni valamelyik nagyobb csapatot, ezzel szemben valami egészen váratlan történt. Egy megtört, elveszett, kifejezetten rosszul játszó FlyQuest állt szemben egy összeszedett, jó csapatharcokat játszó PSG Talon ellen, az eredmény pedig egy elkerülhetetlen 2-0 a PSG javára.

Ezeket olvastad már?

Először Bwipo, a FlyQuest veterán felső ösvényese állt az újságírók elé, nyilatkozatában kérte az újságírókat és szurkolókat, hogy "adjanak egy kis teret [a csapatnak] felépülésre", utalva itt főleg a csapat újonc játékosaira, Massu-ra és Busio-ra. "Nem zavar, ha az emberek durván bánnak velem, mivel egyszerűen én vagyok a legkeményebb magammal." - válaszolt egy kérdésre a saját teljesítményével közel sem elégedett belga játékos. A felső ösvényes hozzátette, hogy ő mindig nagy nyomást helyez magára a meccsek előtt, de lehet, hogy ez a nyomás rossz hatással volt néhány csapattársára.

A mérkőzés után nem sokkal Jensen is interjút adott a a KorizonEsports társalapítójának és riporterének, Ashley Kangnek. A hosszú évek óta LCS-ben játszó dán játékos szerint csapata alábecsülte a PSG-t miután a verseny korábbi szakaszában győzelmet arattak a hongkongi csapat ellen. Jensen szerint régóta érett a PSG Talon győzelme már az észak-amerikai régió ellen, akik korábban több világversenyen is kiemelkedően jól teljesítettek.

Ti mit gondoltok a FlyQuest vereségéről?

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.