41 dolog, amit nem biztos hogy tudtál a születésnapos Henry Cavillről

41 dolog, amit nem biztos hogy tudtál a születésnapos Henry Cavillről

23 éves pályafutása során Henry Cavill már majdnem mindent eljátszott, és ez idő alatt milliók szívébe lopta be magát.

Henry Cavill alighanem az egyik leghelyesebb és legszebb férfi színész, nem véletlenül született meg az a mém sem, hogy szimplán csak azt tanácsolja csajozás terén a legényeknek: csak menj oda és hívd el randizni. Nem csak emiatt vált roppant sikeressé Hollywoodban, egyszerűen a karizmája és sármja mellett elképesztően tehetséges is a kamera előtt. A brit színész milliók kedvence lett az elmúlt két évtizedben és akár még az is megeshet, hogy belőle lesz a következő James Bond, bár a pletykák szerint ezt a szerepet már kiosztották – Aaron Taylor-Johnsonnak.

Ezeket olvastad már?

Az áttörést jelentő Acélembertől kezdve nem volt megállás számára, és időközben szép sorban valósítja meg álmait is, melyek között szerepelt, hogy egyszer csak Geralt bőrébe bújhatott a Vaják (The Witcher) című sorozatban. Ezeknek köszönhetően Cavill a szórakoztatóipar és a mozik egyik ikonikus figurájává nőtte ki magát.

Ebben a cikkben a május 5-én a 41. életévét betöltő Henry Cavill lenyűgöző életébe merülünk el egy kicsit, és 41 érdekes tényt osztunk meg veletek, melyeknek egy részéről még az is lehet, hogy egyáltalán nem tudtál. A kezdetektől a szakmában elért lenyűgöző eredményein keresztül készülj fel arra, hogy egy kicsit jobban megismerd a sztár útját a startvonaltól egészen a csúcsig.

Tehát, akár lelkes rajongó vagy, akár egyszerűen csak kíváncsi vagy a képernyőn megjelenő karakterek mögött álló emberre, tarts velünk, és fedezd fel Henry Cavill életének és karrierjének kevésbé ismert aspektusait.

Kattints a képre a galéria és az érdekességek megtekintéséhez:


1. Henry Cavill 1983. május 5-én született Jerseyben, a Csatorna-szigeteken.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések