Megváltak a Wednesday egyik fontos szereplőjétől

Megváltak a Wednesday egyik fontos szereplőjétől

Írországban láttak neki a második szezon forgatásainak, a Netflix pedig nyilvánosságra hozta a sikersorozat új évadának teljes szereplőgárdáját.

Jenna Ortega természetesen visszatér Wednesday Addamsként, míg Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez és Luyanda Unati Lewis-Nyawo több szerephez jutnak a folytatásban. Van egy név azonban, aki hiányzik a listáról, pedig az első szezon során 8 részben is feltűnt. Mint kiderült a bejelentésből, Percy Hynes White-tól megvált a streamingplatform, ezért aki arra számít, hogy Xavier Thorpe ismét megjelenik majd a képernyőn, annak csalódnia kell. A háttérben nem más áll, minthogy 2023-ban szexuális zaklatással kapcsolatos vádakat fogalmaztak meg ellene, ezért kitették a színész szűrét a sorozatból.

Ezeket olvastad már?

Az új állandó szereplők pedig a következők: Billie Piper („Scoop”, „I Hate Suzie”), Evie Templeton („Return to Silent Hill”, „Lord of Misrule”), Owen Painter („Tiny Beautiful Things”, „The Handmaid's Tale”) és Noah Taylor („Law & Order: Organized Crime”, „Park Avenue”).

Emellett a Netflix megerősítette azt is, hogy Steve Buscemi is csatlakozott a stábhoz, rajta kívül Thandiwe Newton vendégszereplőként fog feltűnni. A legnagyobb név kétség kívül Christopher Lloyd („Addams Family”, „Vissza a jövőbe”) lesz, és a legnagyobb rajongók még emlékezhetnek rá, hogy ő játszotta Fester bácsit az 1990-es Addams Family két filmjében. Armisen vette át tőle Fester szerepét, ezért kérdés, hogy vajon kinek a bőrébe bújhat majd.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az egész Addams család beiratkozik a Nevermore Akadémiára ebben az évadban.” – mondták a sorozat alkotói és showrunnerei, Al Gough és Miles Millar.

A Wednesday eredetileg 2022 novemberében debütált, és azonnal hatalmas sikert aratott a Netflixen. Nem csak a streamingszolgáltató egyik legnézettebb alkotása közé tartozik, és 12 Emmy-díjra jelölték, amelyből négyet meg is nyert.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések