Mónika show CS2-es csalókkal? Jobb műsor lenne, mint gondolnátok

Mónika show CS2-es csalókkal? Jobb műsor lenne, mint gondolnátok

Az ESL Pro League során SPUNJ és Freya tiszta poharat öntöttek a vízbe az évezred legfontosabb vitájában: ki hívta meg a csalót a csapatukba?

A Mónika show a 2000-es évek magyarországi kereskedelmi tévézésének megkerülhetetlen pontja volt, számtalan epizódja még 2024-ben is visszatérő mém alapanyag. Persze a műsor maga nem egy eredeti koncepció volt, hiába okozott annyi álmatlan éjszakát a kardoskútiaknak. A kibeszélőshow műfajának egyik nagy úttörője az amerikai Jerry Springer volt, aki eleinte komolyabb témákkal próbálkozott. De aztán a producerek rájöttek, hogy a botrányos témák, a káromkodás és a verekedés sokkal könnyebben megszólítja az átlagsugarú tévénézőt, szóval a '90-es évektől kezdve fokozatosan ebbe az irányba mentek, a többi pedig történelem.

De hogyan jön ez a Counter-Strike 2-höz, kérdezhetnétek? Jogos a felvétes, mindjárt meg is mondjuk: az ESL Pro League során Jerry Pinger címen készült a héten egy vicces jelenet, ami a trash televíziózás gyökereit felidézve Chad „SPUNJ” Burchillt és Freya Spierst helyezte a tipikus, idehaza legegyszerűbben „Mónika show-sként” jellemezhető környezetbe. A téma? Csalás! A konfliktus? Hogy ki hívta meg a csalót a csapatba! A konflikus kezelése? Székkel! Extra csavar még továbbá, hogy menet közben a Maury című műsort is megidézik, így egy DNS-tesztnek hála kiderül az is, hogy ki a csaló apja.

Ezeket olvastad már?

Ma már döntőjéhez ér az ESL Pro League, ezért ha kíváncsi vagy rá, ki nyeri meg a 19. szezont, kapcsolódj be magyar nyelvű közvetítésünkbe! A finálé 17:00-kor kezdődik és Bo5-ben vívják.

Kövess Minket!



Gamer szótár