Nem jönnek futószalagon az új hősök és ennek mindenki örül

Nem jönnek futószalagon az új hősök és ennek mindenki örül

Az utóbbi években visszavett a Riot az új hősök kiadásából, sőt idén még csak Smoldert, a tűzokádó tökmag érkezett a League of Legends világába.

Több mint 10 éve már, hogy a League of Legends-be nem kéthetente érkeznek az újabbnál újabb hősök, sőt réges-régen még olyan is volt, hogy frissítésenként 2 új karakterrel is bővült a játék világa. Minden egyes kiadott hőssel exponenciálisan nehezedik az egyensúlyért felelős csapat dolga, hogy egyben tartsák a játékot, emellett pedig a játékosok sem értékelik manapság, hogy még egy broken karaktert kell kitiltaniuk a hősválasztás során.

A Riot is érzékelte az halmozódó elégedetlenséget az újonnan kiadott karakterek körül, az idei évet inkább a régebbi, kicsit szárazabb játékélményt kínáló hősök átdolgozásával töltik. A döntéshez valószínűleg az is hozzájárult, hogy az utóbbi pár kiadott karakter nem nyerte el annyira a játékosok tetszését, mint ahogy azt azt a fejlesztők tervezték. Általában az egy hősre kiadott kinézetek egyenesen arányosak egy hős népszerűségével, mi sem mutatja ezt jobban mint Ezreal, Miss Fortune vagy Lux. Az utóbbi pár kiadott karakter fantáziája nem is volt túl imponáló a játékosoknak, legalábbis szerintünk Hwei vagy Naafiri messze elmarad az olyan hősöktől mint Kai'Sa vagy Xayah, ha a gamer társadalom igényeinek kielégítéséről van szó.

A legújabb 6 hős a League of Legends-ben:

  1. Smolder, a tűzokádó tökmag
  2. Hwei, a Látnok
  3. Briar, a visszafojtott éhség
  4. Naafiri, az ezeragyarú kopó
  5. Milio, a gyengéd láng
  6. K'Sante, Nazumah büszkesége

Ha megnézzük ezt a 6-os listát, azért az is jól látszik, hogy van pár... kifejezetten problémás karakter a legújabb megjelenések között. Smolder, Briar és K'Sante is átment már rengeteg változtatáson és gyengítésen, de például az utóbbi még mindig az egyik legjobban gyűlölt karakter a League of Legends világában.

Ezeket olvastad már?

Mi játékosok mindenesetre örülünk annak, hogy a Riotosok inkább a régi szeretett karaktereink felfrissítésén dolgoznak és nem kell attól tartanunk, hogy megjelenik még egy K'Sante vagy Yone szerű szörny a játékunkban.

Ti szeretitek az új hősöket vagy inkább a reworköket pártoljátok?

Kövess Minket!



Gamer szótár