A The Last of Us új forgatási képei láttán ismét nekiestek a rajongók a főszereplőnek

A The Last of Us új forgatási képei láttán ismét nekiestek a rajongók a főszereplőnek

A közönség egy jó része még mindig nem tud megbarátkozni a gondolattal, hogy Bella Ramsey a The Last of Us sorozat Ellie-je.

Kiszivárogtak a The Last of Us második szezonjának első forgatási képei, aminek köszönhetően először láthatjuk Isabela Mercedet Dinaként a várva várt második évadban. Dinát, a videojátékok főszereplőjének, Ellie-nek a barátnőjét a Madame Web, Dóra és az elveszett aranyváros (Dora and the Lost City of Gold ) és a Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight) színésznője formálhatja meg.

Ezeket olvastad már?

Az első lesifótok a Candagraphs Patreon jóvoltából kerültek fel az internetre, és bár a rajongók tűkön ülve várják a folytatást, amelynek még nincs hivatalos megjelenési dátuma, sokan mégis megragadták az alkalmat, hogy kifejezzék nemtetszésüket a főszereplővel kapcsolatban. A képeken Merced mellett feltűnik az Elliet alakító Bella Ramsey is. Még mindig rengetegen gondolják úgy, hogy érdemes lenne újracastingolni Elliet, mert nagyon rossz választásnak tartják Bellát. Egyesek arra is kitértek, hogy a második évadban még a karakter frizuráját sem emelték át a játékból, ezért nem csoda, ha egyáltalán nem hasonlít a színésznő a virtuális mására.

Mindenesetre a képek miatt más dolog is foglalkoztatja a közösséget. Egyelőre ugyanis nem tudni, hogy melyik jelenetről lehet szó a látottak alapján, ezért természetesen beindultak a találgatások is. A lelkes megfigyelők szerint két forgatókönyv lehetséges. Először is, elképzelhető, hogy Dina és Ellie a Wyoming állambeli Jackson festői utcáin barangol a képeken, mikor épp kibontakozóban van a bimbózó kapcsolatuk. A másik lehetőség, hogy azt örökítették meg, mikor elindulnak Seattle-be, ami kulcsfontosságú a cselekmény szempontjából.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:

Az HBO kevesebb, mint két héttel a 2023 januárjában sugárzott sorozat premierje után adott zöld utat a The Last of Us második évadjának. A szériát a mai napig az egyik legjobb adaptációként tartják számon, bár azóta erősen vetekszik vele a Fallout. A kritikusok által elismert 2013-as videojáték alapján készült első évad a Pedro Pascal által megformált Joel gyötrelmes útját mutatja be, akinek feladata a Bella Ramsey immunis tinédzserének, Ellienek a védelme a poszt-apokaliptikus világban.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár