A nyílt utcán támadták meg Steve Buscemit, kórházba szállították a színészt

A nyílt utcán támadták meg Steve Buscemit, kórházba szállították a színészt

Steve Buscemi a legújabb híresség, akit véletlenszerű támadás ért New York utcáin.

A New York-i születésű Steve Buscemi erőteljesen meglepődött, amikor egy ismeretlen tettes egyszer csak megtámadta New York utcáin. Nem ő az első, akit véletlenszerűen bántalmaznak az amerikai nagyvárosban.

Ezeket olvastad már?

A 66 éves színész a New York Post beszámolója szerint a múlt héten Manhattan keleti részén, a Kips Bay negyedben sétált, amikor egy férfi odalépett hozzá és erőteljesen arcon vágta. A fényes nappal történt támadás csak egy a hírességekkel történt incidensek közül, amelyek az elmúlt években történtek. Rick Moranis komikus színész, Michael Stuhlbarg (aki Buscemivel együtt szerepelt a Boardwalk Empire című sorozatban) és Bethenny Frankel valóságshow-sztár is hasonlóan járt az elmúlt időszakban.

A színész bal szeme és arca feldagadt az ütéstől, ezért a Bellevue kórházba szállították kezelésre. Támadója elmenekült, és azóta is gőzerővel keresik.

„Steve Buscemit Manhattan belvárosában bántalmazták, egy újabb áldozata a véletlenszerű erőszakos cselekménynek a városban.

Szerencsére jól van, és értékeli a jókívánságokat, bár hihetetlenül szomorú mindenki miatt, akivel ez történt, miközben szintén New York utcáit járta.” – mondta Buscemi publicistája a The Postnak adott nyilatkozatában.

A rendőrök szerint a véletlenszerű támadás szerdán 11:48 körül történt a Third Ave 369 előtt.

Buscemi egyébként ünnepelt karriert futott be. Többek között szerepelt a Fargo és a Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs) című filmekben, valamint a Maffiózók (The Sopranos) és a Curb Your Enthusiasm című tévésorozatokban, sőt, a Wednesday második szezonjára is leszerződtették.

Kövess Minket!



Gamer szótár