Vége a várakozásnak, ekkor érkezik a Dűne: Második rész a Max kínálatába

Vége a várakozásnak, ekkor érkezik a Dűne: Második rész a Max kínálatába

Hamarosan otthon is átélhetjük Paul Atreides felemelkedését, mert a Dűne: Második rész napokon belül felkerül a Maxra.

A Dűne: Második rész a Warner Bros. Picturestől és a Legendary Picturestől jövő héten kedden, május 21-én debütál a Max streaming platformon – írja sajtóközleményében a Warner Bros. Discovery. Vagyis már csak egyetlen egy hetet kell kibírni, hogy végre otthon is láthassa bárki Denis Villeneuve legújabb filmjét, amely nem csak felért, még túl is tett az első részen akció és izgalom terén.

A nagyszabású film Frank Herbert Dűne című, elismert bestsellerének adaptációját folytatja visszatérő és új sztárokkal, többek közt az Oscar-jelölt Timothée Chalamet-vel, Zendayával, Rebecca Fergusonnal, az Oscar-jelölt Josh Brolinnal, az Oscar-jelölt Austin Butlerrel, az Oscar-jelölt Florence Pugh-val, Dave Bautistával, az Oscar-díjas Christopher Walkennel, Léa Seydoux-vel, Souheila Yacoubbal, valamint Stellan Skarsgårddal, az Oscar-jelölt Charlotte Ramplinggel és az Oscar-díjas Javier Bardemmel.

Ezeket olvastad már?

A Dűne: Második rész követi Paul Atreides mitikus utazását, ahogyan összefog Chanival és a fremenekkel, miközben bosszút forral az összeesküvők ellen, akik elpusztították a családját. Amikor választania kell élete szerelme és az univerzum sorsa közt, vállalja, hogy megakadályozza azt a borzalmas jövőt, amit csak ő lát előre.

A filmet Denis Villeneuve rendezte a Jon Spaihts-szel közösen írt forgatókönyvéből, amely Frank Herbert ünnepelt Dűne című regényén alapul. Producerei: Mary Parent, Cale Boyter, Denis Villeneuve, Tanya Lapointe és Patrick McCormick. Executive producerei: Joshua Grode, Jon Spaihts, Thomas Tull, Herbert W. Gains, Brian Herbert, Byron Merritt, Kim Herbert, Richard P. Rubinstein és John Harrison.

Kövess Minket!



Gamer szótár