Nyáron jön a The Boys 4. évada, de ezzel nem ér véget a kaland!

Nyáron jön a The Boys 4. évada, de ezzel nem ér véget a kaland!

Eddig a negyedik évad premierje tartotta lázban a rajongókat, most pedig kiderült, hogy tovább is folytatódik a The Boys.

A pajzán szuper- vagy éppen antihősös sorozat negyedik szezonja június 13-án debütál sokak nagy örömére, amely már nincs is olyan nagyon messze. A folytatás részeként rögtön megkapjuk majd az első három epizódot, de a következő évad összesen nyolc részből áll majd. Heti rendszerességgel érkeznek jönnek majd az epizódok, a fináléra pedig július 18-án számíthatunk.

Ezeket olvastad már?

Az Emmy-díjas dráma, amelynek első premierje 2019-ben történt meg, a Sony Pictures Television, az Amazon MGM Studios és a Kripke Enterprises együttműködésének köszönhetően. Ráadásul egy egész univerzumot összehoztak belőle, hiszen a The Boys-on túl javában pörög a Gen V spinoff és A Fiúk ördögi oldala (Diabolical) animációs széria is, de egy Mexikóban játszódó, még fejlesztés alatt álló mellékszálat is bemutatnak majd.

A sorozat főszereplői közé tartozik Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr – Homelander megformálója, aki hamarosan tiszteletét teszi a Mortal Kombat 1 verekedős játékban is –, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit és Cameron Crovetti.

A legjobb az egészben, hogy a produceri stáb tagjai között még mindig ott vannak a The Boys képregények alkotói, Garth Ennis és Darick Robertson is, ezért talán nem véletlen, hogy nagy népszerűségnek örvend az élőszereplős adaptáció, és egy ötödik évadot is még biztosan tető alá hoznak belőle. A The Boys egy szemtelen és merész sorozat, amely évadról évadra áthatol a kulturális határokon, továbbra is magával ragadja a rajongókat szerte a világon.” – mondta Vernon Sanders, az Amazon MGM Studios televíziós részlegének vezetője.

„Büszkék vagyunk erre a sorozatra, amely globális franchise-zá nőtte ki magát, és izgatottak vagyunk, hogy Eric Kripke és a kreatív csapat még több magával ragadó történetet mesélhet el a hűséges rajongóknak.”

Kövess Minket!



Gamer szótár