Külvilág ősszel csap le a Földre: megvan a Mortal Kombat 2 premierdátuma

Külvilág ősszel csap le a Földre: megvan a Mortal Kombat 2 premierdátuma

Egy kicsit félünk, hogy túl sok karaktert akarnak belezsúfolni a Mortal Kombat 2-be.

Már javában zajlik a Mortal Kombat mozifilm második részének forgatása, eközben folyamatosan frissül az MK1 videójáték is, de most egy újabb örömhírről számolhatunk be. A Warner Bros.

ugyanis bejelentette, hogy a Mortal Kombat 2 jövő év végén érkezik a mozikba. A 2021-es alkotás folytatása 2025. október 24-én debütál, és IMAX-ben is meg lehet majd tekinteni.

Ezeket olvastad már?

A filmet újfent Simon McQuoid rendezi, a forgatókönyvet viszont a Holdlovag (Moon Knight) sztorijáért is felelős Jeremy Slater jegyzi. Az eddig megerősített szereplőgárda nem másokból áll, mint Karl Urban (Johnny Cage), Adeline Rudolph (Kitana), Lewis Tan (Cole Young), Jessica McNamee (Sonya Blade), Josh Lawson (Kano), Tadanobu Asano (Raiden), Mehcad Brooks (Jax), Ludi Lin (Liu Kang), Martyn Ford (Shao Kahn), Damon Herriman (Quan Chi), Tati Gabrielle (Jade), Ana Thu Nguyen (Sindel), Desmond Chaim (Jerrod király), Sisi Stringer (Mileena), Max Huang (kvázi zombi Kung Lao) Chin Han (Shang Tsung), Joe Taslim (Noob Saibot), és Hiroyuki Sanada (Scorpion).

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan miről szólhat majd a film, de mivel az első rész megágyazott a halálos viadalnak, ezért alighanem végre eköré épül majd a sztori, és a világ sorsát a tornán dönthetik el egymás között a földi és a külvilági harcosok. Az első felvonás egyébként nem nyerte el maradéktalanul a rajongók tetszését, és akkor még finoman fogalmaztam, de számos hibája ellenére végül sikeresnek bizonyult a pénztáraknál. Mindenesetre remélhetőleg azért sokkal jobban összerakják majd a Mortal Kombat 2-t.

Kövess Minket!



Gamer szótár