A legendás Michael Scott is visszatér majd az új The Office-ban?

A legendás Michael Scott is visszatér majd az új The Office-ban?

Már mindenki izgatott a spin-off miatt, és ez alól a színész sem kivétel.

Múlt héten jelentették be hivatalosan – amit már régóta tudni lehetett –, hogy érkezik a nagy sikerű The Office spin-off sorozata, mely ugyanabban az univerzumban fog játszódni, mint a Dunder Mifflin papírvállalat története. Elsőre ez ijesztően hangzik, hiszen mindig veszélyes hozzányúlna egy közel tökéletes alkotáshoz, de szerencsére az eredeti sztoritól teljesen független végeredményre számíthatunk. Mostanra már kiderült, hogy kik lesznek a főszereplők, valamint az is, hogy pontosan miként kötődik majd az eredeti sorozathoz – „A Dunder Mifflin scrantoni fiókját megörökítő dokumentumfilm-stáb új témát keres, amikor felfedeznek egy haldokló történelmi középnyugati újságot, amelyet önkéntes riporterekkel próbálnak újjáéleszteni". A napokban még Steve Carell – a sorozatban Micheal Scott regionális igazgatót alakító színész – is megszólalt a spin-off kapcsán. 

A színészt legújabb filmjének – Képzeletbeli barátok – premierjén kérdezték a közelgő sorozatról, ő pedig hosszasan kifejtette véleményét a The Hollywood Reporter számára.

„Meg fogom nézni, de nem fogok megjelenni benne. Ez egy teljesen új dolog, és nincs semmi okom arra, hogy a karakterem valami ilyesmiben szerepeljen. Ettől függetlenül izgatott vagyok miatta, ami beképzeltségnek hangzik. Imádom az ötletet. Azt hiszem egy családi újságcégről szól, és én együtt dolgoztam Domhnall Gleesonnal, aki az egyik főszereplő. A Pácienst vele együtt készítettem el. Ő egy kiváló színész és egy szuper kedves srác, szóval szerintem nagyszerű lesz." – mondta Carell.

A sorozat forgatását júliusban kezdik meg, a folyamatosak pedig Greg Daniels fogja felügyelni, aki létrehozta a The Office egyesült államokbeli verzióját, valamint Michael Koman, aki a Nathan For Yout készítette.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár