League of Legends: Új hős érkezhet a következő frissítésekben

League of Legends: Új hős érkezhet a következő frissítésekben

Ha hihetünk a PBE-re feltöltött fájloknak, nemsokára északról érkezik majd új hős a League of Legends világába.

Mint a PBE esetében mindig, most sem lehet messzemenő következtetéseket levonni az oda érkező frissítések tartalmából, de azért most úgy néz ki, hogy pár napon belül bemutathatja a Riot legújabb League of Legends karakterét.

Legutoljára 2023 októberében kaptunk információt arról, mikor és milyen hősök érkeznek majd a játékba, az akkor bejelentett hősök közül (Hwei, Smolder, Skarner újradolgozás) pedig már mindegyik megérkezett, többek között ebből is gondoljuk, hogy valamikor nemsokára elkezdheti promózni majd a Riot valamelyik új karakterét. A tavaly ősszel kiadott Champion Roadmap utolsó bekezdésében azért tettek egy kis utalást az érkező hősre, egy freljordi vastaya hölgy várható valamikor a közeljövőben.

Ezeket olvastad már?

Az új bemutatóra úgy tűnik nem kell már sokat várni, a PBE-re ugyanis 2 hangulatjel és egy kis kép is felkerült, ami a League of Legends közösség szerint a vastaya felfedezőt ábrázolhatja. A képeket Jumaralo Hex felhasználó töltötte fel X (korábban Twitter) profiljára amin egy rejtélyes vörös hajú szemüveges hölgy jegyzetel valamit.

Az új karakter ha minden igaz egy felső vagy középső ösvényes hős lesz majd, aki mint minden vastaya, valamilyen állati vonással lesz megáldva, néhány információ szerint nyulakra emlékeztető kinézetet kaphat majd az AURORA projektnévre hallgató hős.

Szerintünk egy új középső ösvényes mágus érkezhet majd valamikor a 14.12-es frissítés környékén, de kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, mivel eddig kifejezetten kevés infót szivárogtatott magából a Riot Games az új karakterrel kapcsolatban.

Mi gondoltok, mikor és milyen hős érkezhet majd a League of Legendsbe?

Kövess Minket!



Gamer szótár