Végre lehullott a lepel: Így fest Liam Hemsworth Geraltként a The Witcher forgatásán

Végre lehullott a lepel: Így fest Liam Hemsworth Geraltként a The Witcher forgatásán

A képek között egy érdekes meglepetésre is felfigyeltek az élesszemű rajongók.

Henry Cavill továbbállt, és bár nem volt felhőtlen a szakítása, a showbiznisz robog tovább, ezért a The Witcher stábja sem esett kétségbe, és gyorsan kerítettek egy új színész Geraltnak. Liam Hemsworth kapta a megtisztelő feladatot, hogy az ellentmondásos Netflix-sorozatban magára öltse a Vaják jelmezét. Erre a Cirit játszó Freya Allan is megszólalt, mert úgy érzi kell a támogatás újdonsült kollégájának.

Ezeket olvastad már?

Természetesen mindenki arra kíváncsi mostanában, hogyan fog kinézni Witcherként. Ez a nap végre eljött, miután lencsevégre kapták a színészt, és a Metro, valamint a SplashNews fotóügynökségnek köszönhetően új fotók láttak napvilágot Liam Hemsworth-ről.

Ráadásul úgy tűnik, hogy a Netflix a 4. évadban elhozzák nekünk az ikonikus Geralt vs Vilgefortz összecsapást is. Geralt a 3. évadban már egyszer szembekerült vele, de akkor nem járt túl nagy sikerrel, a mágus gyakorlatilag jól helyben hagyta. Azt egyelőre nem lehet megmondani biztosan, hogy ez milyen célt szolgál, de reméljük, hamarosan kiderül. Ha tippelnünk kellene, nem hinnénk, hogy a teljes harcot újraforgatják, amit erősít az is, hogy Liam Geralt második szezonjában látott páncélját viseli. Az egyik felvételen még Anya Chalotra Yenneferjét is megcsodálhatjuk.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:

A The Witcher 4. évadát már javában forgatják, és a tervek szerint valamikor 2025-ben kerül fel a streamingplatformra.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN