Halálos fenyegetéseket is kapott Hans Sama

Halálos fenyegetéseket is kapott Hans Sama

A G2 lövésze több halálos fenyegetést is kapott a T1 elleni összecsapásuk után.

Az biztos, hogy a május 10-i, T1 elleni összecsapás nem volt élete Bo5-je Hans Samának és azt is tudjuk, hogy néha a szurkolás ki tudja hozni az emberekből a legrosszabbat, az azért mégis túlzás, amit néhány League of Legends játékos megenged magának.

Ezeket olvastad már?

A TOP ESPORTS elleni győzelmük után a G2 general managere Romain "Romain" Bigeard a francia MGG TV-nek adott interjújában beszélt arról, hogy a csapat lövésze rengeteg negatív véleményt, kommentet és üzenetet kapott a csapat szurkolóitól, amik között félelmetesen sok halálos fenyegetés is volt. 

A League of Legends közössége egyértelműen elhatárolódik az ilyesfajta megnyilvánulásoktól, a néha kifejezetten szélsőséges véleményeiről híres Redditen többen az "undorító" vagy "gyomorforgató" kifejezéseket használták a fenyegetések hallatán. Többen úgy gondolták az online felületeken, hogy már az átlép egy határt, hogy egy mérkőzés után a játékosoknak privát üzenet formájában fejezi ki valaki a "nemtetszését".

Nem ez az első alkalom, hogy a League of Legends esportban egy-egy szurkoló túltolja csapata támogatását, de eddig leginkább a koreai közösségben láthattunk hasonlókat, gondolva itt arra, amikor a T1 szurkolók LED-es kamiont állítottak a négyszeres világbajnok csapat központja elé, vagy akár arra is, amikor valaki egy éles lőfegyvert küldött a KT Rolster főhadiszállására.

A legtöbb játékos arra gyanakszik, hogy a fogadáson nagyot bukott szurkolók lehettek kicsit saltyk a G2 veresége miatt, és bár kétség nem fér hozzá, hogy Hans Sama megvehette volna a Lord Dominik Üdvözletét, pozícionálhatta volna magát kicsit jobban a csapatharcokban, sőt a Kalista ultival meg is menthette volna MikyXet, azért ettől még egy drukkernek sem kellene halálos fenyegetéseket küldeni a francia lövésznek. 

Szerencsére Hans Samának azóta jól alakul az MSI, a PSG Talon és a TOP ESPORTS elleni kiütéses győzelmük és Hans Sama kitűnő carry játéka elhallgattatta a negatív hangokat a játékos körül és sikerült kicsit visszatölteni az ADC önbizalmát is.

Ti mit gondoltok a szurkolást túlzásba vivő szurkolókról?

Kövess Minket!



Gamer szótár