A WPC termékekről dióhéjban

A WPC termékekről dióhéjban

A fa teraszburkolatok helyett létezik egy sokkal modernebb alternatíva, ami nem igényel sem olajozást, sem festést. Nem szálkásodik és nem reped, ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kényelmes környezetet biztosít, ahol még akár napi mozgástervünket is elvégezhetjük, amennyiben jógázunk, vagy esetleg a szobabiciklin tekerünk.

A WPC DECK termékek minőségi alapanyagokból készülnek és így az elkészített késztermékek is egyenletes minőséget garantálnak. Gyártás során gondosan válogatják meg az alapanyagokat és szigorú minőségi irányelveket követnek annak érdekében, hogy az ügyféligényeket maximálisan kiszolgálják.

A WPC teraszburkolat GCC alapanyagát a világ top 20 építőanyaga között tartják számon. 75%-ban farostot tartalmaz, a fennmaradó részét polimerek és adalékanyagok alkotják. Gyártáskor a farostot felaprítják, majd elkeverik a polimerekkel és az egyéb anyagokkal. Maga a polimer az, ami összetartja a természetes szálakat. A GCC HOLZ és a GCC HARZ anyagok között csupán annyi a különbség, hogy a HARZ műgyantát is tartalmaz, de emellett természetesen minimum 50% a fatartalma is.

Milyen farostokat használnak fel?

A gyártáshoz a fűrésziparból és a gyaluiparból származó farostokat használják fel. A farostok európai erdőkből származnak, amelyek PEFC-tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Sok esetben a farostok elégetésre kerülnek, de így ebben a formában újra lehet hasznosítani, és semmi sem vész kárba. A felhasználással nagyban támogatják a CO2 levegőbe kibocsátásának csökkentését. Lássuk az alapanyagokat!

GCC HOLZart 

A természetes farostok a fához hasonlóan meleget sugároznak, és a feldolgozásuk is hasonló. Szabadalmaztatott extrudálási eljárással a farostok sokkal strapabíróbbá válnak, így kültéren is bátran alkalmazhatók. Évekig kiszolgálják az ügyfeleket, így generációkon keresztül biztosítják a folyamatos minőséget. A 75%-os farosttartalom csak fenntartható erdőkből származik, és sokkal keményebb lesz a végső anyag, mint a keményfa. 

GCC HARZart

Hőtárolása kiváló, mivel gyantával dúsítják, és ezért sokkal kevésbé képes a felmelegedésre, mint például a kerámia vagy a beton. A műgyanta több termékben is megtalálható, amelyet a kiselejtezésre szánt szélerőművek rotorlapátjaiból nyernek ki, és végül egy dombornyomott és matt felületet kapnak. 

WD Base

Ez a Wood Plastic Composite 60% falisztet, 5% adalékanyagot és 35% polimert tartalmaz. Ez egy teljes mértékben környezetbarát és újrahasznosítható alapanyag.

WD Grande

Szintén Wood Plastic Composite, amelyet a beologiccal közösen fejlesztettek ki. 55% farostot, környezetbarát adalékokat és 35% polimert tartalmaz. Szintén egy környezetbarát alapanyag, amelyet Európában gyártanak. 

A fán alapuló alapanyagokból számtalan terméket készítenek, így a teraszburkolatok mellett érdemes megemlíteni a falburkolatokat is. Legyen szó egy már meglévő épületről, vagy éppen egy építés alatt állóról, ezekkel az alapanyagokkal minőségi életteret teremthetünk magunknak. A WPC DECK által forgalmazott termékek színválasztéka is olyan széles, hogy bármely meglévő színvilághoz könnyedén illeszthetők. Érdemes a teljes kínálatot áttekinteni, mert számtalan megoldást kínálnak az építkezőknek. Az árak a kapott minőséggel összhangban vannak, hiszen a burkolatok éveken keresztül szolgálják a tulajdonosokat. 

Kövess Minket!



Gamer szótár


Üzlet - Fedezzük fel a szagtalan főzést plazmaszűrő alkalmazásával!

A szagtalan főzés legtökéletesebb megoldása a páraelszívókban elhelyezett plazmaszűrő. Ezek a szűrők a levegőt tisztítják, javítják annak minőségét, sőt az allergén anyagokat, polleneket, penészt, poratkákat, vírusokat és baktériumokat eltávolítják, mindezt vegyi adalékanyagok nélkül.

Üzlet - Mire lesz szüksége a gondtalan medencézéshez?

Egy medence építése, kialakítása sokkal összetettebb dolog, mint azt elsőre gondolhatná. A medence üzemeltetése nem merül ki abban, hogy telepítik és feltöltik vízzel. Számos egyéb kiegészítő kellékre lesz még szükség ahhoz, hogy tényleg élvezni tudja a medencézés adta örömöket.