Így néztek ki A Gyűrűk Ura sztárjai akkor és most

Így néztek ki A Gyűrűk Ura sztárjai akkor és most

Hamarosan egy Gollam történetét elmesélő filmmel bővül A Gyűrűk Ura univerzum, ezért felelevenítettük az eredeti trilógiát.

A Gyűrűk Ura-trilógiával valami olyat tett le annak idején Peter Jackson az asztalra, amit azóta is csak kevesen tudtak utolérni – beleértve a rendezőt is. A Hobbit-trilógia bár anyagilag hatalmas siker volt, közel sem volt annyira szórakoztató, mint a nagy előd. Ehhez mondjuk lehet köze volt annak is, hogy J.R.R. Tolkien első könyve közel sem volt olyan mély vagy hosszú, mint a későbbi mesterműve.

Sebaj, Jacksonék tovább próbálkoznak, szóval most Andy Serkisszel karöltve készítenek egy Gollamról szóló új filmet, a The Hunt for Gollumot. Ez elvileg az eredeti filmes trilógiából kihagyott részleteket meséli majd el az ikonikus karakterről. Bár sokan csak egyszerű lehúzásnak gondolják a dolgot, azzal vádolva a Warner Bros. Discoveryt, hogy nem képesek előállni valami újjal. Ebben lehet valami, de az az egy biztos, hogy Jackson és Serkis nem fognak félmunkát végezni még akkor sem, ha az ötlet maga nem hangzik annyira izgalmasnak.

Ezeket olvastad már?

Mivel a The Hunt for Gollumról egyelőre csak annyit tudunk, hogy a címszereplő biztosan benne lesz és ismét Serkis játsza majd, úgy döntöttünk, ideje feleleveníteni A Gyűrűk Ura-filmeket és sztárjait, hátha valakit viszontláthatunk abból a stábból több mint 20 év után. Persze akad néhány színész, aki még ha akarna se tudna visszatérni sajnos, hiszen a Bilbót játszó eredeti színész, Ian Holm, valamint a Szarumánt életrekeltő Sir Christopher Lee sincsenek már köztünk.

Cate Blanchett - GaladrielKattints a képre a galériáért!

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár