A végtelen kövek után ékszereket rabolna Hulk és Thor

A végtelen kövek után ékszereket rabolna Hulk és Thor

Évek óta nem szerepelt egy képernyőn Mark Ruffalo és Chris Hemsworth, de hamarosan egy ékszerrablós filmben újra lehetőséget kapnak erre.

Mark Ruffalo és Chris Hemsworth a 2019-es Bosszúállók: Végjáték óta nem dolgoztak együtt. Pedig Hulk és Thor a Marvel legfőbb szuperhőseiből álló csapatának elengedhetetlen tagjai voltak az MCU-ban. Ráadásul 2017-ben még Thor harmadik szóló filmjében, a Ragnarökben is nagy szerepet kapott a Bruce Bannert alakító színész. De hamarosan újra lehetőségük nyílhat a közös játékra a Deadline szerint, ugyanis a Crime 101 nevű film főszerepeit rájuk osztanák.

A Crime 101 egy 2021-ben megjelent krimi / thriller regény Don Winslowtól, a megfilmesítés ötletével pedig Hemsworth és Ben Grayson álltak elő. Tavaly még úgy volt, hogy Pedro Pascal kaphatja meg azt a szerepet, ami most Ruffalo ölébe hullott, de a The Last of Us Joelje kiesett a pixisből útközben. Hogy pontosan miről is szól majd ez a film? Nos, a Crime 101-ban egy Lou Lubesnick nevű nyomozó egy nagystílű ékszerrabló nyomába ered, azonban az elkövető nagyon szigorú szabályokat követ a munkája során – ezt hívják Crime 101-nak – és ezért nagyon nehéz tetten érni őt.

Ezeket olvastad már?

A Crime 101 várhatóan 2025-ben kerül a mozikba, méghozzá az Amazon MGM forgalmazásában. A rendezésért Bart Layton (Az imposztor; Amerikai állatok) felel majd, de emellett kivette még a részét a forgatókönyvírásból is, amelyet Peter Straughannel (Suszter, szabó, baka, kém; A Hóember) karöltve készített. A projekt azonban elsősorban a színészek miatt hangzik izgalmasnak, hiszen az MCU miatt tudjuk, hogy Hemsworth és Rufallo kémiája nagyon jó a filmvásznon. És ha kivesszük a képletből a mágikus kalapácsokat meg a gammasugárzást, még lehet többet is képesek lesznek kihozni egymásból, mint korábban.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN