Matrix-light bunyót hozott a Star Wars The Acolyte-ból közzétett jelenet

Matrix-light bunyót hozott a Star Wars The Acolyte-ból közzétett jelenet

Egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy mit várhatunk ettől a sorozattól.

Egyre nagyobb érdeklődés övezi a Star Wars: The Acolyte sorozatot, és bár már nincs sok a premierjéig, a Disney tesz róla, hogy tényleg rákattanjanak a rajongók. Most például közzétettek egy exkluzív klippet, és a kicsivel több, mint egy perces videóban egy lebilincselő harcjelenetet izgulhatunk végig. A fantasztikus párbaj során Sol Jedi-mester (Lee Jung-jae) megmérkőzik Mae-vel (Amandla Stenberg), egy veszélyes harcossal a múltjából. Több jedi kegyetlen meggyilkolásának ügyét szeretné felderíteni Sol, de ahogy egyre több nyom kerül elő, rájön, hogy nem minden az, aminek látszik.

A sztori szerint nagyjából egy teljes évszázaddal a Baljós árnyak (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace) eseményei előtt játszódik a széria. Szerencsére az elmúlt időszakban jó néhány különböző módon megcsodálhattuk már a hamarosan befutó alkotást, és nem csak ezt a küzdelmet élvezhettük végig, de már a fénykorbácsot is megpillanthattuk egy rövid teaserben.

Ezeket olvastad már?

Leslye Headland, az Acolyte alkotója, akinek az első két epizódot is köszönhetjük, a Star Wars Celebration-ön beszélt az idő fontosságáról.

„Amikor egy olyan Star Wars-sorozatot készítünk, amely azokról szól tulajdonképpen, akiket mi gonosztevőként látunk, akkor volt értelme, hogy egy olyan időszakot válasszunk, amikor a Jedik voltak hatalmon. Ez azt jelenti, hogy ez a béke időszaka.”

Elmondása szerint egyébként a The Acolyte olyan, mintha a Frozen találkozna a Kill Bill-lel, és elsősorban A klónok háborúja - A rossz Jedi című epizódból merített ihletet. Készüljünk fel, mert a The Acolyte „megkérdőjelezi a Star Wars-galaxis status quóját”.

Amandla Stenberg és Lee Jung-jae mellett a sorozat főszereplői Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo és Carrie-Anne Moss. A széria június 4-én debütál a Disney+ oldalán.

Kövess Minket!



Gamer szótár