Megjött az első videó a The Witcher 4. évadából, bemutatkozik az új Geralt

Megjött az első videó a The Witcher 4. évadából, bemutatkozik az új Geralt

Az új főszereplő nézése még halálosabb, mint elődjéé.

Ha szeretted Henry Cavillt, ha nem, ha bejön neked a The Witcher sorozat, ha nem, a Netflix továbbra is gőzerővel dolgozik a széria negyedik évadán, és úgy tűnik egész jól állnak, mert már az első teaser videó is napvilágot látott belőle. A folytatásban Liam Hemsworth veszi át Ríviai Geralt szerepét Henry Cavilltől. Az Entertainment Weekly révén először csodálhatjuk meg őt a szörnyvadász szerepében mozgás közben – méghozzá Keszeggel, a lovával, amint éppen valami rájuk les a ködben.

Nem csak azt tudjuk, hogy miként fest az újracastingolt Geralt, de arra is fény derült, hogy a streamingplatform nem akarja már olyan sokáig húzni ezt a kalandot, ezért az ötödik szezon lesz az utolsó.

„[A negyediket] egy utolsó évad követ majd, amelyet párhuzamosan forgatnak a mostanival, és amely befejezi Andrzej Sapkowski könyveinek adaptációját.”

Lauren Schmidt Hissrich, a sorozat alkotója/showrunnere pedig a következőket mondta:

„Hatalmas büszkeséggel kezdjük el forgatni a The Witcher utolsó előtti évadát egy kiváló szereplőgárdával, köztük néhány izgalmas új szereplővel, élén Liam Hemsworth-szel, mint az új Geralt. Nagyon örülünk, hogy Andrzej Sapkowski könyvei epikus és kielégítő befejezéssel zárulnak. Nem lenne a mi sorozatunk, ha nem feszegetnénk mindent a határig, szóval maradjanak velünk, hogy lássák, hogyan ér véget a történet.”

A negyedik és ötödik évad Sapkowski három hátralévő könyvét fogja feldolgozni: a Tűzkeresztség, a Fecske-torony tornya és A tó úrnője. Eközben pedig Liam Hemsworth is el volt ragadtatva a lehetőségtől:

„Witcher-rajongóként nagyon örülök a lehetőségnek, hogy eljátszhatom Geralt szerepét. Henry Cavill hihetetlenül jó Geralt volt, és megtiszteltetés számomra, hogy átadja nekem a gyeplőt, és lehetővé teszi, hogy én viselhessem a Fehér Farkas pengéit a kaland következő fejezetében. Henry, évek óta rajongok érted, és inspirált, amit ebbe a karakterbe belevittél. Lehet, hogy nagy űrt kell betöltenem, de őszintén izgatottan várom, hogy belépjek a The Witcher világába.”

Kövess Minket!



Gamer szótár