Daniel Radcliffe egyáltalán nem akar szerepelni az új Harry Potter sorozatban

Daniel Radcliffe egyáltalán nem akar szerepelni az új Harry Potter sorozatban

Úgy tűnik végleg maga mögött hagyta a korábbi szerepét, de vajon tényleg nélküle készül el a Harry Potter széria?!

Daniel Radcliffe szerint bölcs dolog lenne, ha a Maxra készülő Harry Potter tévésorozat elhatárolódna az ikonikus filmes franchise-tól, ami azt jelenti, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy ő is feltűnjön benne. Radcliffe szavára pedig ezen a téren érdemes odafigyelni, hiszen ő játszotta a mozifilmekben a címszereplőt – bár az utóbbi időben inkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy elég csúnyán összeakasztotta a bajszát J.K. Rowling írónővel. Ráadásul ő maga is kijelentette, hogy nem szeretne részt venni a munkálatokban:

„Azt hiszem nagyon bölcsek, hogy tiszta vizet akarnak önteni a pohárba. Azt sem tudom, hogy működne-e, ha bármit is csinálnánk benne. Igazából nagyon boldog vagyok, hogy nézőként követhetem majd figyelemmel a szériát a többiekkel együtt.” – mondta az E! Online-nak, amikor arról kérdezték, hogy szerepelne-e a sorozatban bármilyen minőségben.

Ezeket olvastad már?

Radcliffe ezután udvariasan kihátrált minden további Harry Pottert érintő beszélgetésből. Amikor megkérdezték, hogy a streamingplatform érdeklődött-e már nála arról, hogy részt venne-e a sorozatban, így válaszolt:

„Politikus leszek ebben a kérdésben, és nem fogok hipotézisekkel foglalkozni.”

A színész már tavaly is eléggé konkrét választ adott erre a kérdésre, mikor a ComicBooknak azt mondta, hogy bármiről is szól majd a széria, annak egy új fejezetet kell nyitnia a franchise-ban.

„Úgy tudom, hogy az újrakezdés a céljuk, és biztos vagyok benne, hogy bárki is készíti el, szeretné a saját szájíze szerint alakítani a történetet, ezért valószínűleg azon töri majd a fejét hogyan lehetne a régi Harryt rávenni, hogy valamikor is felbukkanjon. Én semmiképpen sem törekszem erre semmilyen módon. De nyilván sok szerencsét kívánok nekik, és nagyon izgatottan várom, hogy továbbadjam a stafétát. De nem hiszem, hogy szükség lenne arra, hogy fizikailag is átadjam azt.”

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav az év elején jelentette be, hogy 2026-ban szeretnék műsorra tűzni az új Harry Potter tévésorozatot a Maxon. A széria várhatóan hét évadon keresztül fut majd, és J.K. Rowling bestseller fantasy-jának minden egyes könyvét feldolgozza.

A szereposztást illetően még semmit sem lehet tudni, tehát marad a várakozás és az izgalom.

Kövess Minket!



Gamer szótár