Premierdátumot kapott Steven Spielberg új filmje

Premierdátumot kapott Steven Spielberg új filmje

Ezzel az alkotással valószínűleg visszatér a földönkívüliek témájához.

Steven Speilberg bolygónk egyik legjelentősebb rendezője, akinek a nevéhez elképesztően sok szuper alkotás köthető. Legutóbb a 2022-es A Fabelman családon dolgozott, aminek a története a saját életén alapult. Nem telt el sok idő, és máris újabb projektbe vágott bele, ami már a mozis debütálás dátumát is megkapta.

Spielberg ismételten összeáll David Koepp-pel, aki többek között a Jurassic Park és a Világok harca  forgatókönyvét is írta, hogy újfent valami nagyot alkossanak. Habár a készülőben lévő filmről még vajmi keveset tudunk – konkrétan a premierdátumon kívül semmi hivatalosat –, valószínűleg az UFO-téma lesz a középpontban, hiszen a rendező korábban erre tett utalást. Kérdés, hogy ez konkrét földönkívülieket jelent-e, vagy csupán azonosítatlan repülő tárgyakat, de az első forgatási képekig vagy előzetesig kétlem, hogy erre választ kapnánk.

Nem újdonság, hogy a rendező ezt a témát veszi elő, hiszen elég az 1977-es Harmadik típusú találkozásokra gondolnunk, ami kétség kívül minden idők egyik legikonikusabb földönkívüli története lett, de ott van a mindenki által ismert, és közkedvelt E.T., a földönkívüli is.

Az Universal Pictures a 2026. május 15-ei dátumot tűzte ki premierül, innentől lesz megtekinthető a mozik vásznán a film. Már most reménykedhetünk abban, hogy a 2026-os év egyik legnagyobb dobásáról lesz szó, hiszen amikor egy ilyen legendás páros összeáll, abból többnyire valami nagyon szuper dolog sül ki.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár