Egy héttel a premierje után tarol a magyar sorozat Netflixen

Egy héttel a premierje után tarol a magyar sorozat Netflixen

Még a legnagyobb streamingplatform is felfigyelt rá, és nem is lőttek bakot a Marsra magyar! című szériával.

Időnként azért előfordul, hogy hazánkon kívül is nagy sikereket érhetnek el a magyarok a filmművészetben, hiszen legutóbb épp ebben az esztendőben örülhettünk egy ilyen diadalnak. A legjobb production design kategóriájában nyerte meg az Oscar-díjat James Pirce, Shona Heath és Mihalek Zsuzsa. A Poor Things, azaz Szegény párák tarolt a technikai kategóriákban, így nem volt teljesen váratlan, hogy ezt a díjat is bezsebelte az őrületesen furcsa, de mégis szörnyen szórakoztató alkotás.

Mindenesetre most egy másik nagy szenzációról számolhatunk be nektek, ugyanis kiderült, hogy a Magyar Telekom és a KMH Film közös projektjét, a Marsra magyar! című sorozat első évadát megvásárolta a Netflix, és a május 15-i premierjét követően már 24 óra után a Top10 legnézettebb TV Show-k közé került itthon.

Ezeket olvastad már?

A különleges címmel ellátott széria 2023 májusában látott napvilágot, és előbb az Index.hu-n, valamint a YouTube-on mutatkozhatott be, mielőtt a TV2 is műsorra tűzte volna. Hamarosan jött a bejelentés, miszerint zöld utat kapott a folytatás, ámbár ezt már majd az RTL-en lehet figyelemmel követni. Az első évad már a Youtube-on is ritka népszerűnek bizonyult a maga 2,5 milliós megtekintésével. Ha viszont valaki nem nem kedveli ezeket a platformokat, és a Netflix kényelmét élvezné, az már most is megtalálja a kínálatban a Marsra magyar!-t.

A széria története egy bizonyos Hajnal-Vasad Kft. mindennapjaiba enged bepillantást, azonban egy – kapaszkodj meg – meteoritbecsapódás teljesen felülír mindent. A krízishelyzetre a gyár igazgatója, Hajnal Károly (Csőre Gábor) és beosztottjai szeretnének megoldást találni, és eközben humoros kalandokba keverednek. A sorozat könnyed hangvétele, a szitkom és áldokumentumfilm elemeinek ötvözete különleges szórakozást nyújt mindenki számára. Az elsődleges célja az volt a produkciónak, hogy jól érezzék magukat a nézők, mialatt a hétköznapi embereket és az üzleti világot is alaposan kifigurázzák.

A főszereplők között találjuk az alábbi nagyszerű színészeket: Stefanovics Angéla, Badár Sándor, Keresztes Tamás, de nem hiányozhat egyes epizódokból Thuróczy Szabolcs sem.

„Büszkék vagyunk rá, hová nőtte ki magát a projekt és még inkább az univerzum, amit alkottunk. Remélhetőleg a Netflix segítségével még több emberhez eljuthat az az egyedi humor és értékrend, amit a sorozattal képviselünk.” – mondta Végh Zsolt, a sorozat kreátora és rendezője.

Kövess Minket!



Gamer szótár