Ezt kapd ki, még az Odaát rebootja is összejöhet a közeljövőben

Ezt kapd ki, még az Odaát rebootja is összejöhet a közeljövőben

Nem csak az egyik korábbi főszereplő, de még a showrunner is nyitott az ötletre, hogy újjáélesszék az Odaátot.

Az Odaát (Supernatural) 15 szezont követően köszönt el 2020-ban a rajongóktól, és bár az egyik legjobb sorozatnak számít a mai napig, egy dologra biztosan nem számított senki: egy rebootra. Márpedig úgy tűnik, hogy a Eric Kripke, az eredeti széria showrunnere is jóváhagyta az ötletet, miszerint újra lehetne indítani a nagy sikerű szériát.

Ezeket olvastad már?

A Collidernek adott interjújában Kripke elmondta, hogy tetszik neki az ötlet és érdekelné a dolog. Imádja az univerzumot, és hajlandó lenne visszatérni hozzá, ha lenne valami olyan koncepció, ami igazán meglepné. Ha ez megtörténne, hogy valaki találna egy minőségi történetet, amit még nem meséltek el, akkor egy másodpercig sem gondolkozna és belevágna.

„Természetesen látni szeretném. Hogy benne vagyok-e, az attól függ, találnék-e benne valami frisset, amit még nem láttam. Nyilvánvaló, hogy sok ilyen történetet elmeséltem már, de ha lenne valami, ami igazán meglepne, akkor szeretem annyira ezt az univerzumot, hogy érdekelne a dolog. Nehéz megtalálni egy ilyen sztorit, de ha valakinek sikerül, én benne vagyok, bébi.”

Ez persze egyelőre még nem jelenti azt, hogy meg is valósul a projekt, de simán benne van a levegőben az Odaát rebootja. Az pedig egy másik kérdés, hogy az eredeti sorozat főszereplői, Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Misha Collins, Mark Sheppard és Alexander Calvert, vajon visszatérnének-e, ha tényleg nekilátnának a forgatásoknak. Ebből a történetből született egyébként a The Winchesters című spinoff-sorozat is, ami azonban csak egyetlen évadot élt meg a CW-n.

Az Odaátnak több, mint 300 epizódja volt, így érthető, hogy Kripke miért szkeptikus, főleg mivel ő már 2010-ben otthagyta a produkciót, miután befejezte a öt évados tervét. Ackles és Padalecki nélkül pedig aligha működhetne a folytatás, de kitudja mit hoz a jövő, hiszen mint tudjuk, Hollywoodban sajnos nincs lehetetlen. A hab a tortán, hogy a CW nemrég jelentette be, hogy négy évad után törölték a Walkert, amelyben szintén Padelecki játszotta a főszerepet, ezért egy csomó ideje felszabadul a színésznek, így nagyobb eséllyel térhet vissza egy olyan nagy franchise-hoz, mint az Odaát. Ő maga is úgy nyilatkozott nem is olyan régen, hogy nyitott lenne egy rebootra.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN