LoL: Egy profi játékos kómában, egy másik csigolyatöréssel kórházban

LoL: Egy profi játékos kómában, egy másik csigolyatöréssel kórházban

Tragikus autóbalesetet szenvedett a holland A One Man Army csapat négy tagja.

A benelux régió egyik fő hírportálja, a nieuwsblad.be számolt be arról, hogy a holland A One Man Army csapatának négy tagja is megsérült egy autóbalesetben vasárnap délelőtt. A csapattagok az Elite Series: League of Legends (ESLOL) nyári szezonjának megkezdése előtti média napra tartottak amikor eddig ismeretlen okokból egy turistabusz elé sodródtak.

A túristabusz a karambol után, BFM

Több forrás állítása szerint az A One Man Army egyik kezdő játékosát olyan súlyos sérülésekkel szállították kórházba, hogy a komplikációk elkerülése végett mesterséges kómában kell tartani. Két csapattagot erős agyrázkódással, kisebb horzsolásokkal és sebekkel szállítottak kórházba a belga mentők, egy harmadikat pedig több törött/repedt csigolyával és koponyatöréssel kezelnek.

A Sheep Esportsnak sikerült beszélnie a csapathoz közeli személyekkel, akik biztosítottak mindenkit arról, hogy a csapatnak most az a legfontosabb, hogy mindenki a lehető legnagyobb biztonságban és nyugalomban tudjon felépülni a sérüléseiből. Értesülések szerint a csapat vezetője, Gil "Baelakor" Lieveld az eset hallatán azonnal a kórházba sietett, hogy ott legyen játékosai mellett és támogatni tudja őket a gyógyulásban.

Ezeket olvastad már?

Rengeteg dolog nem tiszta még az ütközés kapcsán, a családok kérésére pedig az A One Man Army csapat sem közölt sok információt. Annyit tudunk, hogy három játékos és egy másik kolléga tartózkodott az autóban az ütközéskor, amikor az az E34-es autópályáról lehajtójáról egy Wechelderzande felé tartó üres turista busz elé kanyarodott. A busz sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést, ő sérülés nélkül megúszta a karambolt, de a csapattagok már nem voltak ilyen szerencsések.

Mielőbbi gyors felépülést kívánunk a csapattagoknak!

Kövess Minket!



Gamer szótár