Karácsony van? 16 év után Brad Pitt és George Clooney újra egy filmben szerepelnek

Karácsony van? 16 év után Brad Pitt és George Clooney újra egy filmben szerepelnek

A Tom Holland-féle Pókember-trilógia rendezőjével tért vissza a közös munkához Pitt és Clooney.

2008 – ekkor láthattuk utoljára egy képernyőn Brad Pittet és George Clooney-t. Miután a legendás Ocean's-trilógia befejező részében, az Ocean's Thirteenben szerepeltek 2007-ben, még egyszer feltűntek az Égető bizonyítékban is a rá következő évben. Ám azóta valamiért nem kerültek össze, pedig a kémiájuk önmagában képes elvinni filmeket. Most azonban Jon Watts író-rendezőnek (Tom Holland-féle Pókember-trilógia) köszönhetően visszatér a páratlan páros, méghozzá egy thrillerben.

A Wolfs a címe ellenére nem farkasokról szól – legalábbis a szó szoros értelmében – hanem két emberről, akik problémákat oldanak meg. Az első előzetes alapján a specialitásuk feltakarítani például gyilkosságok után. Igen ám, de ezt nem együtt szokták tenni, hanem külön-külön, erre fel valaki mégis kiosztja rájuk ugyanazt a melót. A részletek, a háttér ismeretlen, csak az az egy biztos, hogy minden akaratuk ellenére együtt kell működjenek. Hogy ebből mi sül ki, remek kérdés, bár a trailer alapján a karakterek nem sok jóra, mi viszont annál több nevetésre számíthatunk majd.

Ezeket olvastad már?

A Wolfs – amelynek első előzetesét alább láthatjátok angolul – 2024. szeptember 20-án debütál, és a korábbi értesülésekkel szemben nem az AppleTV+-on, hanem kizárólag a mozikban. A látottak alapján egészen ígéretes a projekt, viszont Watts munkásságát nehéz lenne összehasonlítani az Ocean's-trilógiát is jegyző Steven Soderberghével. Tehát nem vehetjük biztosra, hogy az elejétől a végéig annyira szórakoztatóak lesznek a párbeszédek, a jelenetek, mint azt a közel három perces összeállítás mutatja. De mi azt mondjuk, hadd lepjen meg minket Watts!

Kövess Minket!



Gamer szótár