Guinness-rekorddal vágtak neki Schwarzeneggerék a FUBAR 2. szezonjának

Guinness-rekorddal vágtak neki Schwarzeneggerék a FUBAR 2. szezonjának

Már az első szezon is szórakoztató volt, a stáb hangulatát elnézve pedig tényleg úgy tűnik, hogy a FUBAR folytatása még királyabb lesz.

Az Osztrák Tölgy a stáb néhány tagjával együtt jelentkezett be egy videóban, melyből kiderült, hogy nemcsak nekiláttak a FUBAR 2. szezonjának, hanem Guinness rekordot is döntöttek. A 2023 májusában debütáló sorozat eléggé nagy sikert aratott a Netflixen, ezért nem is volt csoda, hogy egy hónappal a startját követően berendelték a folytatást is. A szériában Luke Brunner (Schwarzenegger) és lánya, Emma (Monica Barbaro) történetét követhetjük nyomon, akik miután megtudják egymásról, hogy CIA-ügynökök, a feletteseik utasítására veszélyes küldetésekre indulnak együtt. A FUBAR szereplőgárdájában Schwarzeneggeren és Monicán kívül megtalálható még Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Jay Baruchel, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle és Andy Buckley is.

Ezeket olvastad már?

A Netflix és a Guinness World Records mellett Arnold Schwarzenegger is megosztott egy videót, amelyben bejelentette, hogy elindult a FUBAR 2. évadának forgatása, és közben azért megdöntöttek egy Guinness-rekordot is.

A felvételnek a legendás akciósztáron kívül egy túlméretezett Luke Brunner akciófigura a főszereplője. Megmutatták, hogy miként építették meg a majdnem 7 méter magas szobrot, amely nem csak elképesztően nagy, de a Guinness Rekordok Könyvének eddigi legnagyobb akciófigurája is egyben. Összességében pedig ezzel akarták érzékeltetni, hogy a FUBAR 2. évada nagyobb lesz, mint az első. Ebből leszűrhető, hogy valószínűleg ez is 8 részes szezon lesz, akárcsak az első, azt viszont nem tudni, hogy mikorra tervezik a premiert, de a nyár eleji munkálatokat elnézve szerintem csak 2025-ben kapjuk meg a folytatást.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN