LoL: Mutatjuk mi mindent vehetnél Faker méregdrága skinjének az árából

LoL: Mutatjuk mi mindent vehetnél Faker méregdrága skinjének az árából

Ha szeretnétek elkölteni egy exkluzív Faker csomag árát, ezek a legjobb megoldások!

Kezdjük az alapokkal. Ne dobj ki feleslegesen ennyi pénzt! Szeretnél egy nagyon menő, fekete, arany, vörös Ahri kinézetet? Ott van az Arcana Ahri. Szeretnéd támogatni Fakert egy kis pénzzel és úgy gondolod, hogy ennek a legjobb módja a League of Legends kliensen belül van? Vedd meg az 1950 RP-be kerülő Esemény belépőt. Van benne egy menő LeBlanc skin, meg ki tudod nyitni a passben lévő összes extra jóságot. Esetleg úgy érzed, hogy nem tudsz élni a Fakeres legendás Ahri kinézet nélkül? Akkor csak vedd meg az alap csomagot kicsit kevesebb mint 6000 RP-ért, 20,000 forintot kiadni még mindig jobb mint 190 ezret.

Risen Legend Collection, Riot Games

Ha úgy érzed valamiért, hogy rengeteg pénzed van, amivel nem tudsz mit kezdeni és poén lenne csak úgy elszórni a levegőbe, akkor ezek az ötletek még mindig jobbak, mint kiadni közel 200 ezer forintot pár LoL-os kinézetre extrákkal:

Mit szólsz két szoborhoz?

Első körben vehetnél pár darab szobrot. Mivel úgy tűnik, hogy nagyon szereted Ahrit, miért ne vennél mindjárt két darabot a 27 cm magas, Spirit Blossom Ahri kinézet mintájára készített szoborból? Remek dekorációs darab, sőt miután meggyilkoltad Ahrival a bankszámládat még segít is elkalauzolni azt a túlvilágon. Win-win.

Myethos Spirit Blossom Ahri, Riot Games Merch

Öltözz úgy mint a legenda

2024-ben Európába érkezik a League of Legends világbajnokság, milyen jobb módja lenne a kedvenc legendád, Faker támogatásának, mint hogy a londoni O2 stadionban tökéletes T1 felszerelésben szurkolsz neki, miközben ő megszerzi az ötödik világbajnoki trófeáját? Jól gondolod, 190 ezer forintból ki tudsz repülni a 2024-es Worlds döntőre, be tudsz menni a stadionba és még egy teljes T1 mez kombóra is marad pénzed.

A T1 csapata, T1

Nagyjából 8 db AAA játék

Az utóbbi időben szerencsére jött ki rengeteg jó játék, sőt még 2024-nek vége sincs. Ha szereted a videojátékokat, akkor 490 euróból a megjelenés napján nagyjából 8 db AAA játékot tudsz megvásárolni manapság Steamen. Ha valamilyen alternatív platformot, vagy régebbi játékokat választasz, akkor pedig a határ a csillagos ég!

Helldivers 2 screenshot, Arrowhead Game Studios

Egy PlayStation 5 + játék

Továbbra is maradunk a gamingnél, 190,000 forintból manapság egy friss ropogós PlayStation 5 konzolt tudunk venni, mellé valamilyen mai játékkal.

PlayStation 5, TechRadar

Albérlet

Egy átlagos budapesti lakás havi bérleti díja nagyjából pont ennyibe kerül, szóval ha van egy kis elmaradás a főbérlő felé, lehet jobb lenne azt kifizetni mint a Riotnak adni a pénzünket.

Ti mire költenétek el 190,000 forintot?

Kövess Minket!



Gamer szótár