Pár nap és végre belenézhetünk majd az Among Us sorozatba

Pár nap és végre belenézhetünk majd az Among Us sorozatba

Ha csak fele úgy be tud szippantani, mint a játék, akkor már nyert ügye van.

Ugyan az őrület lecsengett az Among Us körül, de még mindig sokan szeretnek eltölteni néhány órát ezzel a játékkal. Mindenesetre az InnerSloth még mindig foglalkozik az aranytojást tojó tyúkjával, azonban hamarosan kibővül a játék univerzuma, hiszen kapunk majd egy animációs sorozatot is belőle. Egyelőre nem sok mindent tudni erről a projektről, pedig a szinkronszínészek közül már sokat ismerünk, és egy képet is bemutattak már a szériából. Úgy tűnik, már nem kell sokáig várnunk arra, hogy többet megtudjunk erről a produkcióról, Geoff Keighley ugyanis a Twitteren elárulta, hogy a jövő héten a Summer Game Festen egy ízelítővel rukkolnak majd elő.

Ezeket olvastad már?

Mikor mutatják be az Among Us-t?

A Summer Game Festet június 7-én, pénteken tartják meg. A bemutatót a The Game Awards YouTube és Twitch csatornáin közvetítik majd élőben. Keighley megfogalmazása alapján ez úgy hangzik, hogy ez lehet az Among Us első teaser trailere, de egyelőre nem lehet biztosat tudni. Az is lehetséges, hogy olyasmit kapunk, mint a megjelenési dátum vagy egy kicsit több betekintést engednek a történetbe. Egyelőre ez mind csak spekuláció, és érdemes megjegyezni, hogy fogalmunk sincs, mikor mutatják be a Summer Game Fest alatt az Among Us animációs sorozatot, mivel Keighley rendezvényei általában elég hosszúra nyúlnak. Remélhetőleg a várakozás megéri majd az Among Us rajongóknak!

Amit eddig tudunk

Az Among Us animációs sorozatot Owen Dennis (Infinity Train) égisze alatt készül a népszerű videojáték alapján. Owen a CBS-szel dolgozik együtt a projekten, míg az animációt a Titmouse-nak (Star Trek: Lower Decks) köszönhetjük. A szinkronszínészek között lesz Randall Park, Ashley Johnson, Yvette Nicole Brown, Elijah Wood, Dan Stevens, Kimiko Glenn, Liv Hewson, Debra Wilson, Patton Oswalt, Phil LaMarr és Wayne Knight.

A Among Us videojátéknak nincs túl sok története, de a koncepció a megtévesztésre épül, a játékosoknak ugyanis ki kell találnia, hogy ki közülük az imposztor. Szóval egyelőre nehéz elképzelni miként nyúlnak majd ehhez témához, de ha kellő misztikumot, feszültséget és humort tartalmaz, akkor nem lőhetnek vele mellé.

Kövess Minket!



Gamer szótár