Zöld utat kapott A nemzet aranya 3, Nic Cage is visszatér

Zöld utat kapott A nemzet aranya 3, Nic Cage is visszatér

Az előző filmek rendezője olyan kijelentést tett, amit sok rajongó alig akar elhinni.

Eddig csak nagyon keveset lehetett tudni erről a projektről, sőt, felröppentek olyan hírek is, hogy nem érdemes várni A nemzet aranya harmadik részére. Most viszont derült égből villámcsapásként Jon Turteltaub olyan dolgot mondott, amellyel alaposan lázba hozta a rajongókat.

Turteltaub rendezte az első (és a másodikat is), 2004-es filmet, amely 100 millióból készült, de végül 347 millió dollárt hozott a konyhára. A családbarát akciófilm főszereplője Nicolas Cage egy történészt játszott, aki a Függetlenségi Nyilatkozaton elrejtett térkép segítségével szeretett volna megtalálni egy kincset. A kaland nagyon sok rajongót szerzett magának, és a pozitív visszajelzések hatására egy folytatás is zöld utat kapott. A nemzet aranya: Titkok könyve szintén nagy sikernek bizonyult 2007-ben, hiszen 459 millió dollárt bevételt produkált, azóta viszont nem lehetett nagyon hallani semmi egy esetleges harmadik felvonásról – a Disney+ azért összehozott egy gyenge kis sorozatot a filmek farvizén evickélve, de A nemzet aranya: A történelem peremén egy évad után kaszát kapott.

Ezeket olvastad már?

Most viszont visszatért minden remény, miután Turteltaub ennyire magabiztos kijelentést tett, azonban hozzátette, hogy bár szeretnék újra összeboronálni az eredeti szereplőgárdát, az óra ketyeg, mert az idő elszállt egy-két színész feje felett – Nicolas Cage, Diane Kruger, Justin Bartha visszatérése valószínűleg nem okozna gondot, azonban Harvey Keitel és Jon Voight szereplése már kérdéses, miután mindketten betöltötték már a 85. életévüket.

„Sietnünk kell, mert az emberek egyre idősebbek és kevésbé érdeklődnek, és az életük is változik, meg minden. És a világ is változik. Változik a kultúránk. Sokat. Az első film óta. Társadalmilag, politikailag, meg a nyelvünk is mindenképpen. Biztosnak kell lenned abban, hogy mindezzel összhangban vagy, és a helyes módon csinálod a dolgokat... Nem olyan könnyű csak úgy megcsinálni egy újabb filmet. Sok mindent figyelembe kell venni. Elmondhatom azt is, hogy 20 évvel később Justin Bartha is sokkal jobban néz ki.”

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN