Ez történik, ha Mr. Bean betéved Középföldére

Ez történik, ha Mr. Bean betéved Középföldére

Sokkal mókásabb lett volna eljuttatni vele az Egy Gyűrűt a Végzet hegyéhez, az egyszer biztos.

Ez most kivételesen nem Eli_handle_b keze munkáját dicséri, pedig a youtuber már számtalan kollaborációt összehozott ilyen módon, hogy egy mókás karaktert integrált egy videójátékba. Mindenesetre ez nem von le ennek a videónak sem az érdeméből, sőt kifejezetten szórakoztatóra sikeredett. Mr Bean már önmagában is frenetikus élmény a nézőnek, hát még ha egy komolyabb környezetbe ültetik át, mint például a Gyűrűk Ura trilógia világa.

Ezeket olvastad már?

Korábban bemutattuk már nektek, hogy miként festene például Shrek a Fallout 4-ben, hogyan nyomozna Ace Ventura Night Cityben, de Sid és a Motkány is feltűnt már a God of War PC-re érkező epizódjában. Ez azonban most valami más, de tényleg.

Mr. Bean egy brit sitcom, amelyet Rowan Atkinsonnak és Richard Curtisnek köszönhetünk, a címszereplőt pedig előbbi alakítja, nem is akármilyen módon. Grimaszai, mozdulatai, és cselekedetei rengeteg rajongónak csaltak már mosolyt az arcára. A széria 1990. január 1-jén indult útjára és a „The Best Bits of Mr. Bean” című epizóddal végződött 1995. december 15-én.

Az Atkinson által az Oxfordi Egyetemen folytatott mesterképzés alatt kifejlesztett karakteren alapuló sorozat középpontjában Mr. Bean áll, akit a színész a „felnőtt férfi testben lévő gyerekként” jellemzett, amint a mindennapi feladatok által felvetett különböző problémákat old meg, és gyakran okoz zűrzavart ilyenkor. A sorozat széleskörű elismerésben részesült már a korában is, és eléggé nagy televíziós közönséget vonzott. A széria átlagosan 10-15 millió nézővel dicsekedhetett a fénykorában, és számos nemzetközi díjat is kapott, köztük az Arany Rózsát.

A mai napig rengeteg humor forrását szolgáltatja ez a karakter, de ez a mostani videó alighanem mindent visz. Ha pedig szeretnél egy jót nevetni, akkor ne habozz és kattints a videóra:

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN