Nem tudtuk mi hiányzott, itt a Tyler1 AI

Nem tudtuk mi hiányzott, itt a Tyler1 AI

Úgy látszik az AI láz az olyan híres Twitch streamereket is utolérte mint League of Legends játékos és sakkmester Tyler1.

Talán a legmeglepőbb helyről érkezik a következő AI csoda, a friss apuka Tyler1 ugyanis saját mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalkozást alapított. A Backseat AI névre keresztelt szoftver (feltehetőleg a ChatGPT technológiáját használó) AI-jal segít majd League of Legends játékosok ezreinek abban, hogy fejlesszék játékbeli képességeiket.

Tyler1 és kislánya, Tyler1 Stream

Tyler1-tól az utóbbi időben elég sokat változott régi önmagához képest, és bár még mindig szokott a képernyő előtt ordibálni, az apaság kifejezetten jó hatással van rá. Korábban sakk tehetségével kápráztatta el nézőit az 5.3 millió követőt számláló Tyler1, most pedig X-en (korábban Twitter) jelentette be, hogy betörne az AI piacra is. A Backseat AI Tyler1 vagy később más LoL-os híresség hangját és szójárását használva nyújt segítséget a játék során vagy elemzi ki a meccs végén teljesítményünket.

A mesterséges intelligenciához mikrofonunkat használva tudunk beszélni, majd az Tyler1 hangján válaszol az olyan kérdéseinkre mint hogy "Milyen tárgyat építsek?". A streamel által "AI Buddy" névre keresztelt AI profilok a tervek szerint a jövőben leválthatják a túlárazott League of Legends "edzőket", akik meccsünket figyelve próbálnak minket tanítgatni.

Ezeket olvastad már?

Nem Tyler1 az első streamer aki AI szoftvert dob a piacra, év elején a botrányairól és Twitchen vetkőzős élő közvetítéseiről elhíresült Amouranth dobott piacra egy magáról mintázott AI chatbotot.

Ti fizetnétek azért, hogy egy AI segítsen titeket League of Legends közben?

Kövess Minket!



Gamer szótár