Nem tudtuk mi hiányzott, itt a Tyler1 AI

Nem tudtuk mi hiányzott, itt a Tyler1 AI

Úgy látszik az AI láz az olyan híres Twitch streamereket is utolérte mint League of Legends játékos és sakkmester Tyler1.

Talán a legmeglepőbb helyről érkezik a következő AI csoda, a friss apuka Tyler1 ugyanis saját mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalkozást alapított. A Backseat AI névre keresztelt szoftver (feltehetőleg a ChatGPT technológiáját használó) AI-jal segít majd League of Legends játékosok ezreinek abban, hogy fejlesszék játékbeli képességeiket.

Tyler1 és kislánya, Tyler1 Stream

Tyler1-tól az utóbbi időben elég sokat változott régi önmagához képest, és bár még mindig szokott a képernyő előtt ordibálni, az apaság kifejezetten jó hatással van rá. Korábban sakk tehetségével kápráztatta el nézőit az 5.3 millió követőt számláló Tyler1, most pedig X-en (korábban Twitter) jelentette be, hogy betörne az AI piacra is. A Backseat AI Tyler1 vagy később más LoL-os híresség hangját és szójárását használva nyújt segítséget a játék során vagy elemzi ki a meccs végén teljesítményünket.

A mesterséges intelligenciához mikrofonunkat használva tudunk beszélni, majd az Tyler1 hangján válaszol az olyan kérdéseinkre mint hogy "Milyen tárgyat építsek?". A streamel által "AI Buddy" névre keresztelt AI profilok a tervek szerint a jövőben leválthatják a túlárazott League of Legends "edzőket", akik meccsünket figyelve próbálnak minket tanítgatni.

Ezeket olvastad már?

Nem Tyler1 az első streamer aki AI szoftvert dob a piacra, év elején a botrányairól és Twitchen vetkőzős élő közvetítéseiről elhíresült Amouranth dobott piacra egy magáról mintázott AI chatbotot.

Ti fizetnétek azért, hogy egy AI segítsen titeket League of Legends közben?

Kövess Minket!Gamer szótár