A játékosok utálják Faker 400 dolláros skinjét - A Riot tovább vágja maga alatt a fát

A játékosok utálják Faker 400 dolláros skinjét - A Riot tovább vágja maga alatt a fát

Nem csitul a Faker Hall of Legends Ahri kinézete körül a dráma. A Riot csak magyarázkodni tud.

Nem nagyon kommentálta eddig a Riot Games az új esemény, illetve leginkább az új Hall of Legends Ahri skin bundle körüli felháborodást, most a főleg Riot és League of Legends tartalmakat felkutató Spideraxe X (korábban Twitter) felhasználó hívta fel a figyelmet arra, hogy az új Kilencfarkú Róka kinézet egy teljesen új kategóriát fog képviselni a Riot Games MOBA játékában. A Felemelkedett Legenda Ahri árában is bőven felülmúlja az eddigi különleges kiadású kinézeteket (pl. DJ Sona, Lélekharcos Samira, K/DA All OUT Seraphine), de kategóriájában is egyedülálló lesz egy darabig, az új Faker tiszteletére készült kinézet ugyanis az Ascended (magyarul valószínűleg Felemelkedett) szinten lesz.

A jelek szerint a felemelkedett Ahri kinézetet csak és kizárólag a már bemutatott csomagokban lehet megvenni (és csak meghatározott ideig), ezzel is emelve a dedikált Faker skin értékén. (Vagy valami olyasmi...) A Riot már évek óta keresi a megoldást arra, hogy hogyan tudná még jobban monetizálni a játékát, a 200 dolláros Jhinnel pedig úgy tűnik rátaláltak a megoldásra. Valamit irgalmatlanul drágán és nagyon limitált formában kell eladni.

Sötét Kozmikus eltörlő Jhin, Riot Games

Nem a League of Legends közösségéről lenne szó, ha nem lenne valamilyen toxicitás a dologban. A Sötét Kozmikus eltörlő Jhin esetében is előfordult, hogy az azt megvásárló játékosok zaklatás áldozataivá váltak, az új kategóriát képviselő kinézetről viszont még jobban az fog lesütni, hogy valaki igen csak sok pénzt áldozott a játékra, egy Twitter felhasználó például az írta, hogy "furcsa módja ez annak a leírására, hogy ez a játékos túlságosan sokat fizetett ezért a sz*rért, de a felemelkedett is működik".

Ezeket olvastad már?

Ti mit gondoltok azokról, akik ennyi pénzt áldoznak egy játékra?

Kövess Minket!



Gamer szótár