Befutott az Arcane Season 2 első promó posztere

Befutott az Arcane Season 2 első promó posztere

Sokat vártunk már rá, de úgy tűnik 2024 végén ismét Netflix elé ültet minket a Riot.

Még 2019-ben, a League of Legends 10. születésnapján több finomsággal is ellátott minket a Riot Games. Van ami jól sikerült, van ami kicsit keserű ízt hagyott a szánkban. Az egyik oldalon ott van a teljesen elkaszált Riot Forge és a jóformán haldokló Legends of Runaterra, a másik oldalon pedig ott van kifejezetten sikeres Teamfight Tactics, Valorant, meg persze a Riot Games és Netflix együttműködésének sikerterméke, az Arcane.

Arcane premier poszter, Riot Games

A League of Legends játékosok sok dologban egyetértenek. Az egyensúlyért felelős csapatban betanított majmok dolgoznak, Teemo maga a sátán és hogy a Riot Gamesé a világ egyik legjobb animációs és zenés csapata. Rengetegen mondták már 2019 előtt is, hogy a kaliforniai stúdiónak animációs filmet kellene készíteni a League of Legendsből, az imák meghallgatásra találtak, 2021 novemberében érkezett is az Arcane.

Ezeket olvastad már?

Az IMDb-n 9/10, a Rotten Tomatoeson 5 csillagosra értékelt sorozat nagyot lendített a League of Legends népszerűségén, a rajongók pedig már 3 évvel ezelőtti megjelenés óra tűkön ülve várják a folytatást, hogy vajon mi történik Jinx (Powder), Vi és Caitlynn karakterével vagy hogyan alakul a konfliktus Piltover és Zaun között. Külön érdekesség, hogy az Arcane megjelenése óta a Riot minden ilyen tartalmat kánonnak tekint, így ami a sorozatban történik az teljes mértékben része az eredeti League of Legends történetnek. Szerencsére már csak pár hónapot kell várni a sorozat folytatására, a Riot pedig be is indította az Arcane hype vonatot:

Szerintetek hogyan folytatódik az Arcane története a második évadban?



Kövess Minket!



Gamer szótár