Nem hiszed el, de vannak, akik hitelre veszik Faker 400 dolláros skinjét

Nem hiszed el, de vannak, akik hitelre veszik Faker 400 dolláros skinjét

Légyszi ne vegyetek fel hitelt egy League of Legends skinre! De tényleg!

Kevés dolog bolygatta meg úgy a League of Legends világot, mint a Riot által pár hete bejelentett több mint 190 ezer forintba kerülő "dedikált", "különleges", "limitált", "nagyonextra" Faker Ahri kinézet csomag. Rengeteg LoL játékos nevezte scamnek a Riot Games húzását, de mint a legtöbb csalásnak, ennek is vannak áldozatai.

Ezeket olvastad már?

Starlight aki egy RP boltot üzemeltet arról számolt be, hogy több vásárlója is személyi kölcsönt vagy hitelt vett fel azért, hogy már a megjelenéskor meg tudják vásárolni a dedikált Hall of Legends kinézet csomagot benne a felemelkedett kiadású dedikált Ahri skinnel. A Starlight által üzemeltetett lolrpshop oldalon egy kicsit olcsóbban lehet megvásárolni az RP-t mint a hivatalos League of Legends megoldásokkal. Így rajta keresztül "csak" 341 dollárért, azaz kicsit több mint 120 ezer forintért szerezhetjük meg a csomag megvásárlásához szükséges közel 60 000 RP-t.

RP árak, Starlight's Shop

Az RP bolt üzemeltetőt nagyon felzaklatták az események, mivel nem szeretné, hogy a vásárlói 3-6 hónapos törlesztéssel adósságba vágják magukat az ő oldalán keresztül:

Starlight később úgy döntött, hogy inkább teljesen kikapcsolja a több hónapra bontott vásárlás lehetőségét, amit sajnos a közössége már nem fogadott túl jól. A kereskedő rengeteg utálkozó e-mailt kapott a mérges vásárlóktól akik nem tudtak több száz dollárt kidobni egy videojátékbeli kinézetre. Becsülendő, hogy vannak még olyan kereskedők akik ennyire szívükön viselik a vásárlóik sorsát, szemben például a Riot Games pénzéhségével...

Ti mit gondoltok azokról akik hitelt vennének fel egy játékbeli kinézetért?

Kövess Minket!



Gamer szótár