Így néztek ki a Pókember-trilógia sztárjai akkor és most

Így néztek ki a Pókember-trilógia sztárjai akkor és most

Már 8 Pókember-film készült az elmúlt bő 20 évben, de a Sam Raimi-féle trilógiát semmi sem veri!

Az elmúlt bő húsz évben három különböző színészgárdával is filmre vitte már Pókember rendkívül népszerű történeteit a Sony. A legutóbb ugyebár a Tom Holland-féle próbálkozást láthattuk, melyet Jon Watts dirigált – anyagilag ez volt a legsikeresebb a három közül, hála az MCU-nak és az új idők szelének. De ezelőtt volt egy csúnyán megbukott A csodálatos Pókember-feldolgozás is, amelyben Andrew Garfield alakíthatta a legendás hálószövőt.

A legikonikusabb viszont továbbra is Sam Raimi trilógiája marad, amely a 2000-es években hozta el Pókember történetét a mozivásznakra. Ezekben Tobey Maguire rendkívüli érzékkel játszotta el a képességei ellenére folyton bénázó Peter Parkert. Bár a technológia még nem tette lehetővé, hogy olyan menő legyen minden egyes akciójelenet, mint a későbbi filmekben, akik akkortájt nőttek fel, valószínűleg életük végéig nem tudják majd kiverni a fejükből a vonatmegállítós jelenetet a második részből vagy a Bully Maguire összeállítást a harmadikból.

Ezeket olvastad már?

A kismillió mémet szülő trilógia nekünk is nagy kedvencünk, ezért most egy galériában idézzük fel a szép emlékeket. Külön kiemelnénk, hogy a színészek közül néhányaknak volt lehetősége kisebb-nagyobb szerepekben visszatérni a legutolsó Tom Holland-féle Pókemberben is, tehát akik követik a képregényfilmeket, valószínűleg az elmúlt években találkoztak velük. Viszont a többséget teljesen más jellegű produkciókban kell keresni mostanság, illetve a Ben bácsit alakító Cliff Robertson sajnálatos módon 2011-ben eltávozott közülünk, szóval úgy gondoltuk, hogy a rajongók értékelni fogják ezt az összeállítást, amit a borítóképünkön is szereplő Kirsten Dunsttal, vagyis a Raimi-féle Pókember-trilógia MJ-jével kezdünk:

Galéria

Kövess Minket!Gamer szótár